Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

ZA VESELU STAROST

Srednjoškolci s djelatnicima Udruge DOBRA izrađivali poklone za starije i nemoćne osobe

Objavljeno prije

Izrezak

Danas je u prostorijama Volonterskog centra Dobra održana kreativna radionica kroz projekt Za veselu starost br. 2. Na kreativnoj radionici su sudjelovali volonteri udruge DOBRA i učenici Srednje škole Metković gdje su se izrađivali ukrasi i pokloni koji će se dijeliti starijim i nemoćnim osobama za vrijeme obilježavanja Međunarodnog dana starijih i nemoćnih osoba.

Cilj projekta Za veselu starost br. 2 je integracija starijih osoba u život zajednice kako bi se poboljšala kvaliteta njihova življenja na području doline Neretve, te poveznica starijih i mladih osoba (volontera) kroz projektne aktivnosti.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Projekt financira grad Metković, a partneri na projektu su Udruga Otac Ante Gabrić i Dom za starije osobe i rehabilitaciju Metković.

Tekst/foto: Udruga DOBRA

Sveznalica 7400xXpx

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije