Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PREDSTAVLJEN IDEJNI PROJEKT

Srednja glazbena škola Metković uskoro u zgradi bivšega kina

Objavljeno prije

U prostorijama gradske uprave danas je predstavljen idejni projekt Srednje glazbene škole Metković, koji je pred svojom realizacijom.

Prezentaciji su, uz gradonačelnika Dalibora Milana, nazočili župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom, saborski zastupnik Branko Bačić, državni tajnik Frano Matušić te ravnatelj Osnovne glazbene škole Zvonko Knežević.

Sveznalica 7400xXpx

Kako je istaknuto na prezentaciji, učenici Osnovne glazbene škole Metković od njezina osnivanja postižu zavide rezultati na državnim i međunarodnim natjecanjima. Mnogi od njih svoje glazbeno obrazovanje nastavljaju na srednjoškolskoj razini, a neki od njih i na Akademijama.

Grad Metković stoga je prepoznao potrebu za osnivanjem Srednje glazbene škole u Metkoviću koja će biti smještena u zgradi bivšega kina. Nositelj projekta je Dubrovačko-neretvanska županija koja ga planira realizirati kroz EU fondove.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

 

 

UPALJENA DRUGA ADVENTSKA SVIJEĆA

Na Trgu kralja Tomislava upaljena svijeća mira

Objavljeno prije

Druga je nedjelja Došašća. Na Trgu kralja Tomislava upaljena je druga adventska svijeća, svijeća koja simbolizira mir.

Kako smo prethodno bili podijelili, glazbeno-recitatorski program koji se trebao održati povodom paljenja druge adventske svijeće je otkazan zbog lošeg vremena.

Sveznalica 7400xXpx

 

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije