Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

PREDSTAVLJEN IDEJNI PROJEKT

Srednja glazbena škola Metković uskoro u zgradi bivšega kina

Objavljeno prije

U prostorijama gradske uprave danas je predstavljen idejni projekt Srednje glazbene škole Metković, koji je pred svojom realizacijom.

Prezentaciji su, uz gradonačelnika Dalibora Milana, nazočili župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom, saborski zastupnik Branko Bačić, državni tajnik Frano Matušić te ravnatelj Osnovne glazbene škole Zvonko Knežević.

Kako je istaknuto na prezentaciji, učenici Osnovne glazbene škole Metković od njezina osnivanja postižu zavide rezultati na državnim i međunarodnim natjecanjima. Mnogi od njih svoje glazbeno obrazovanje nastavljaju na srednjoškolskoj razini, a neki od njih i na Akademijama.

Grad Metković stoga je prepoznao potrebu za osnivanjem Srednje glazbene škole u Metkoviću koja će biti smještena u zgradi bivšega kina. Nositelj projekta je Dubrovačko-neretvanska županija koja ga planira realizirati kroz EU fondove.

 

 

RADOVI NA VODOOPSKRBNOJ MREŽI

Ulice Put Vida, Marka Marulića, S.S. Kranjčevića i dio Hercegovačka kroz jutro bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u ulicama: Put Vida, Marka Marulića, S.S. Kranjčevića i dijelu ulice Hercegovačka od nadvožnjaka do MGP Gabela polje,  da će dana 18.6.2021. od 10:30 do 12:30 sati zbog iznenadnih radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Iz Gradskog vodovoda korisnike mole za razumijevanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije