Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

UDRUGA VETERANA 4. GBR

Srđan Zlobec iz ŠK Makarska pobjednik šahovskog turnira koji je održan danas u Metkoviću

Objavljeno prije

Foto: Metkovic.hr

Srđan Zlobec iz ŠK Makarska pobjednik je šahovskog turnira održanog danas u Metkoviću, na kojem je nastupilo 30 natjecatelja, a ŠK Metković predstavljalo je njih 10.

Drugo mjesto osvojio je Antonio Porobija iz ŠK Ploče, a treće Sandro Šafar iz ŠK Junior iz Rijeke.

Najbolji veteran turnira je Paviša Viskić iz ŠK Ploče, a najbolja u ženskoj konkurenciji bila je Tihana Iveković iz ŠK Liburija iz Rijeke. Inače, Iveković koja je bila jedina ženska natjecateljica, ujedno je bila i posebna gošća turnira. Ona je višestruka kadetska i juniorska prvakinja Hrvatske te članica naše ženske šahovske olimpijske reprezentacije.

Najbolji junior turnira bio je Domagoj Bjeliš iz ŠK Dubrovnik, a najbolji kadet Ivan Rašić iz ŠK Makarska. Drugo mjesto u kategoriji kadeta osvojio je Mihael-Borna Bjeliš iz ŠK Metković, a treće Mihael Kaleb, također iz ŠK Metković.

Na turniru su dodijeljene i posebne zahvalnice za razvoj šaha u Metkoviću, a dobili su ih Augustin Brnas, Niko Obradović, Nikola Bebić i Radoslav Senta.

Podsjetimo, turnir su organizirali Udruga veterana 4. gardijske brigade DNŽ i HŠK Metković, povodom 30. godišnjice osnivanja ‘A’ satnije ZNG-a Metković.

Obilježavanje se nastavlja sutra misom za pokojne branitelje u crkvi sv. Ilije u 19 sati, a u nedjelju, 6. lipnja održat će se svečano otvorenje šetališta na Unki koje će nositi ime po prvoj postrojbi HV-a u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.  Nakon svečanog otvorenja položit će se vijenci kod Spomen obilježja poginulim braniteljima u Vidu, a nakon toga i turnir u boćanju.

 

RADOVI NA VODOOPSKRBNOJ MREŽI

Ulice Put Vida, Marka Marulića, S.S. Kranjčevića i dio Hercegovačka kroz jutro bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u ulicama: Put Vida, Marka Marulića, S.S. Kranjčevića i dijelu ulice Hercegovačka od nadvožnjaka do MGP Gabela polje,  da će dana 18.6.2021. od 10:30 do 12:30 sati zbog iznenadnih radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Iz Gradskog vodovoda korisnike mole za razumijevanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije