Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

POBJEDA U PRVOM KRUGU

Smiljan Mustapić zakoračio u novi mandat na čelu Općine Slivno

Objavljeno prije

Smiljan Mustapić po prvim neslužbenim rezultatima zakoračio u novi mandat na čelu Općine Slivno, s rezultatom od 68 posto potpore birača i 6 vijećničkih mjesta u Općinskom vijeću.

Tom prilikom je izjavio:

– Zahvaljujem se svim stanovnicima općine Slivno koji su iskoristili svoje biračko pravo i danas izašli na birališta, a posebno se zahvaljujem onima koji su dali svoj glas meni kao načelniku općine i listi HDZ-a koju sam predvodio. Evo danas se ništa spektakularno nije dogodilo, završio je i ovaj dan, rekao bi za mene malo napornija nedjelja, al već sutra je novi dan, bez euforije nastavljamo radove na započetim projektima, da ih završimo i da započnemo nove projekte u interesu svih naših mjesta, svih naselja u općini Slivno, – rekao je Mustapić te još jednom zahvalio svima koji su ga podržali na ovom putu ka još jednom četverogodišnjem mandatu na čelu Općine Slivno.

Čestitamo Smiljanu Mustapiću na pobjedi, a po prvim neslužbenim rezultatima za župana DNŽ Nikola Dobroslavić (40%) i Božo Petrov (21%) idu u drugi krug.

RADOVI NA VODOOPSKRBNOJ MREŽI

Ulice Put Vida, Marka Marulića, S.S. Kranjčevića i dio Hercegovačka kroz jutro bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u ulicama: Put Vida, Marka Marulića, S.S. Kranjčevića i dijelu ulice Hercegovačka od nadvožnjaka do MGP Gabela polje,  da će dana 18.6.2021. od 10:30 do 12:30 sati zbog iznenadnih radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Iz Gradskog vodovoda korisnike mole za razumijevanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije