Ostanimo u kontaktu

LOKALNI IZBORI 2021.

Smiljan Mustapić predao potpise za novi mandat na čelu Općine Slivno

Objavljeno prije

Aktualni načelnik Općine Slivno Smiljan Mustapić predao je potpise za općinsko vijeće liste HDZ-a i svoju kandidaturu za novi mandat na čelu te općine.

Po predaji potpisa za kandidaturu za mjesto načelnika Općine Slivno Mustapić je rekao.

– Predao sam 330 potpisa potpore naših birača, kojima se ovim putem zahvaljujem, a ujedno i ispričavam onima do kojih nisam zbog epidemioloških mjera stigao doći a željeli su dati svoj potpis za mene i listu HDZ-a, – zahvalio je Mustapić te kao razlog kandidature naveo želju da nastavi raditi u interesu Općine Slivno, da završi započete kapitalne projekte za koje je uvjeren da ih može završiti jedino opcija poput HDZ-a.

Upravo tim razlogom Mustapić se osvrnuo i na protukandidate te rekao:

– Nezavisne opcije koje nam se nude jednostavno to nisu u stanju učiniti. Pogotovo one pojedine nezavisne liste koje su potpomognute infrastrukturno i financijski od pojedinaca koji bi željeli zavladati Slivnom, ali nadam se da će naši stanovnici koji imaju pravo glasa na području općine 16. svibnja izaći na izbore i birati razumno. Izabrati jedinu opciju koja može završiti ove projekte i započeti nove, a to je u ovom trenutku lista HDZ-a i Smiljan Mustapić kao načelnik Općine Slivno.

Cjelovitu izjavu poslušajte u video-prilogu…

APSOLUTNA POBJEDA U PRVOM KRUGU

Dalibor Milan zahvalio građanima na potpori: blizu 10 vijećnika i pobjeda od 60% glasova birača – prvi su neslužbeni rezultati

Objavljeno prije

Dalibor Milan  večeras je zakoračio u novi mandat na čelu grada Metkovića, sa zamjenikom Robertom Dokom.

Po prvim neslužbenim rezultatima Milan je osvojio 60 posto glasova za mjesto gradonačelnika te blizu 10 vijećničkih mjesta, što je dosad najbolji rezultat HDZ-a u gradu Metkoviću.

Čestitamo Daliboru Milanu i Robertu Doki i donosimo pobjedničku izjavu…

Po prvim neslužbenim rezultatima za župana DNŽ Nikola Dobroslavić (40%) i Božo Petrov (21%) idu u drugi krug.

Gradsko vijeće Grada Metkovića podijeljeno je na listu HDZ-a sa 52%, Mosta 30% i listu Maše Plećaš Gabrić sa 8%.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije