Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
GAZ Benz 1200x400px

PROMIDŽBENO PREVENTIVNA AKCIJA

Sigurnost mopeda i motocikla u prometu

Objavljeno prije

motorist

S dolaskom ljepšeg vremena i toplijih dana na cestama se očekuje veći broj vozača mopeda i motocikala, a s time na žalost i veći broj prometnih nesreća u kojima sudjeluje navedena skupina sudionika u prometu. Kako bi se smanjile teške posljedice prometnih nesreća u kojima stradaju vozači mopeda i motocikala PP Metković će u suradnji sa Zavodom za hitnu medicinu Dubrovačko – neretvanske županije, Ispostava Metković, Javnom vatrogasnom postrojbom Metković, Moto klubom „Veterani Croatia“ – Metković te Auto školom Žabac, dana 11. svibnja 2014. godine, u vremenu od 09,30 do 11,30 sati, na Trgu kralja Tomislava u Metkoviću, provesti promidžbeno preventivnu akciju „Mopedi i motocikli u prometu“.

Prilikom provođenja navedene akcije, koja je u potpunosti preventivnog karaktera, izvest će se i kratka pokazna vježba (simulacija) prometne nesreće u kojoj je sudjelovao motociklista, a sve kako bi se ostalim vozačima mopeda i motocikla te drugim sudionicima u prometu ukazalo na posljedice prometnih nesreća i način postupanja u slučaju nailaska na ovakvu vrstu prometne nesreće.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Također, u navedenom vremenu na Trgu će biti izložena vozila (motocikli i osobni automobili) i oprema koju policija koristi u svakodnevnom radu prilikom nadzora prometa, te oprema i vozila koju koriste Zavodi za hitnu medicinu i Javna vatrogasna postrojba Metković, dok će Auto škola Žabac na prigodan način koristeći tzv. „Pijane naočale“ zainteresiranim dočarati stanje vozača pod utjecajem alkohola.

Cilj akcije je preventivno djelovanje prema spomenutoj kategoriji vozača s obzirom na predstojeću motociklističku sezonu, kao i senzibiliziranje ostalih sudionika u prometu na njihovo češće sudjelovanje u prometu.

Sveznalica 7400xXpx

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije