Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

KREATIVNA OPUZENKA

Samouka Tina Ključe Mihaljević izrađuje ‘cool’ nakit od tkanine

Objavljeno prije

Tina Ključe Mihaljević

Diplomirani teolog, supruga i majka dvoje djece koja svoju kreativnost izražava kroz izradu nakita od tkanine, tako možemo opisati našu sugovornicu, Tinu Ključe Mihaljević. Na pitanje kako je došlo do razmišljanja o nakitu, Tina kaže: „Nakit od tkanine pokazao se idealnim za odmoriti glavu dok klinci spavaju popodnevni san. Kasnije se to proteglo i na kasne noćne sate i potiho postalo mojom svakodnevnom potrebom. U početku mi je trebalo poprilično vremena za pohvatati konce, ali iskustvo doista čini čuda i vrlo brzo sam savladala tehniku …“

Inspiraciju prolazi na svakom koraku, isto kao što je i ideju za izradu nakita od tkanine sasvim slučajno primijetila od svoje prijateljice: – Otkud potiče izvorna ideja ne znam. Znam tek da je bila riječ o recikliranju i upravo takve primjerke vidjela sam od moje prijateljice. Učinili su mi se vrlo simpatični i primjereni mojoj djevojčici koja ni u najhladnije dane nije trpjela ni šalove ni dolčevite. I tako sam krenula. Jedna ogrlica njoj, jedna meni i fotografija na Facebook-u. Lavina dobrih komentara i pohvala bili su vjetar u leđa, – objašnjava Tina.
Kupci ovog nakita su žene svih uzrasta, stoga među njima se nađu djevojke od 20 godina, pa nadalje, koje prepoznaju ovaj nakit kao detalj koji naglašava njihov stil.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

– Volim istaknuti činjenicu da sam samouka, bez ijednog završenog tečaja ili odgledanog tutorijala. Nekako sam bježala od svega toga, bojeći se da mi se ne bi potkrala kakva tuđa ideja i upravo zahvaljujući tome sam tu gdje jesam. Ljudi prepoznaju moje uratke već pri prvom pogledu i to mi doista laska, – rekla nam je Tina koja inače potječe iz kreativne obitelji na čelu s ocem slikarom čiji je kolorit jako utjecao i na nju.

Neke od Tininih radova pogledajte u kratkoj foto galeriji….

Sveznalica 7400xXpx

[su_custom_gallery source=”media: 26392,26391,26390,26389,26388,26387,26386,26385,26384,26383,26382,26381,26379,26378,26377″ link=”image” width=”195″ height=”293″ title=”never”]

Foto: Martina Šiljeg

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije