Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

ŽUPA SV. ILIJE

Sakrament Svete potvrde primilo 90 krizmanika

Objavljeno prije

Krizma 2018 - Župa sv. Ilije

U svetištu sv. Ante na Dubravici danas je sakrament Svete potvrde primilo 90 krizmanika Župe sv. Ilije iz Metkovića.

I ove godine vrijeme je pomoglo upriličiti svetu misu na otvorenom. Krizmanike je krizmao izaslanik nadbiskupa msgr. Marina Barišića, doktor don Ante Mateljan, profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Splitu. Uz njega je misu predvodio i župnik Župe sv. Ilije, fra Ante Bilokapić.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Krizmanicima, njihovim obiteljima i kumovima čestitamo, a kako je to danas izgledalo na svetištu sv. Ante pogledajte u foto-galeriji Metkovic NEWs-a:

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije