Ostanimo u kontaktu

ŽUPA SVETOG NIKOLE U METKOVIĆU

Sakrament Prve Svete Pričesti primilo 60 prvopričesnika

Objavljeno prije

Prva pičest Sv. Nikola Metković

Danas, 3. svibnja u Župi sv. Nikole u Metkoviću, uz nedjeljnu euharistijsku misu u 10,30 sati, koju je predvodio župnik don Senko Antunović, na radost roditelja i cijele crkvene zajednice, 60 prvopričnesnika primilo je sakrament Prve Svete Pričesti.

Pastoralni centar sv. Nikole bio je jutros mjesto slavlja i posebnog  blaženstava. Prije sv. Mise Don Senko je s prvopričesnicima podijelio par prigodnih riječi i u Crkvu ih pozvao riječima “Uđite anđelčići moji“. Pastoralni centar ispunjen do posljednjeg mjesta, prvopričesnicima je dao velik značaj i potporu.

Prvopričesnicima i njihovim obiteljima, Župi sv. Nikole, sa župnikom i zamjenicima, crkvenim zborom pod ravnanjem č.s. Marijane Cvitanović, svima iskrene čestitke od redakcije portala Metkovic NEWs.

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije