Ostanimo u kontaktu

ODAJMO POČAST - U SUBOTU UPALIMO SVIJEĆU

S dužnim pijetetom prisjetimo se najveće žrtve Domovinskoga rata – herojskoga grada Vukovara

Objavljeno prije

Paljenje svijeća za Vukovar 2017 15

U nedjelju, 18. studenoga, obilježavamo Dan sjećanja na žrtvu grada Vukovara. Večer uoči, 17. studenoga Udruga Prijatelj i OŠ don Mihovila Pavlinovića organiziraju povorku učenika s upaljenim svijećama i prigodni program.

Povorka kreće u 18 sati ispred Oš don Mihovila Pavlinovića i kretat će se Ulicom Zrinskih i Frankopana, Ulicom Andrije Hebranga te preko Lučkog mosta, a škole s lijeve strane Neretve (Srednja škola Metković, Gimnazija Metković i OŠ Stjepana Radića) kreću u 18:30 sati iz Ulice kralja Zvonimira, nastavljaju kroz Ulicu Matice hrvatske i Ulicom Ivana Gundulića, također do Gradskog parka.

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara dan je kada se s tugom i dužnim pijetetom prisjećamo najveće žrtve Domovinskoga rata – herojskoga grada Vukovara. Ovom prigodom odajemo počast i zahvalnost svim onima koji su nesebično dali svoje živote za slobodu i neovisnost Vukovara i naše domovine Hrvatske.

Upalimo svijeću, neka iz Metkovića poteče rijeka svjetlosti i ljubavi za Vukovar.

Vukovar, Plakat

OŠ don Mihovila Pavlinovića, Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije