Ostanimo u kontaktu

KAD SMO LIJEPI

S.A.R.S. u svoj novi spot ubacio kadrove s nastupa u Metkoviću

Objavljeno prije

Koncert S.A.R.S.

Očito se beogradskoj grupi S.A.R.S. dojmio Metković i prekrasna atmosfera na njihovom koncertu u športskoj dvorani. Dosta kadrova te atmosfere implementirali su u svoj novi video spot. Pogledajte, možda se neki i prepoznaju.

Niste ni slutili da za ulaznicu od 30 kn dobijete mogućnost postati dio glazbene priče. Postali ste sudionik oficijalnog S.A.R.S.-ovog spota Ljubomaora. Metković je sa svojim predivnim parkom postao dio ove glazbene priče. Kad smo lijepi.

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Dubrovački simfonijski orkestar izveo Božićni koncert u Metkoviću

Objavljeno prije

U sklopu Prosinačkih svečanosti, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metković, Dubrovački simfonijski orkestar s gostima sinoć je održao Božićni koncert u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Pod ravnanjem maestra Marc Tardue na repertoaru orkestra, uz  operne arije i popularnu glazbu, su se našle jedne od najljepših božićnih pjesama.

U ovoj lijepoj božićnoj glazbenoj priči orkestru su se pridružili; sesopranistica Sara Žuvela, tenor Roko Radovan, nagrađivana jazz pjevačica Maja Grgić, članica grupe Silente Doris KosovićVedran Ljubenko te dubrovačka klapa Kaše. Također, kao gosti su nastupili i metkovski glazbenici, Puhački sekstet Osnovne glazbene škole MetkovićMarija Maja JerkovićZoran Bebić Beba.

Na kraju su svi zajednički izveli tradicionalne hrvatske božićne pjesme Radujte se narodiU sve vrime godišta, nakon čega se prigodnim riječima prisutnima obratio gradonačelnik Dalibor Milan koji je svima zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije