Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

USKORO SE ZATVARAJU PRIJAVE

Rekordan broj upisnika u Sveznalici – 200-tinjak učenika

Objavljeno prije

Sveznalica iz godine u godinu niže rekorde po broju upisanih maturanata koji svoju ulaznicu za fakultet upravo traže preko Sveznalice i njezinog već uhodanog i prepoznatog načina rada. S obzirom na malen bazen potencijalnih klijenata, Sveznalica privlači ipak zavidan broj maturanata iz cijele južne regije – južne Dalmacije i zapadne Hercegovine. Osim domaćih metkovskih polaznika, sve više polaznika prepoznaje kvalitetu Sveznalice iz Ploča, Vrgorca, Čapljine, Ljubuškog, Čitluka, Međugorja i Mostara.

Sveznalica ove godine u dva ciklusa (redovni i proljetni) bilježi približno 200 upisanih polaznika, koji prema njihovoj statistici najčešće uspješno polažu maturu te upisuju željeni fakultet. Sveznalica bilježi 96% prolaznost svojih polaznika u zadnjih 5 godina djelovanja, od čega 78% njih upisuje svoj prvi izbor faksa.

Svi predmeti bilježe prolaznost od preko 90%. Valja istaknuti hrvatski jezik koji drži nevjerojatnih 100% svih ovih godina!

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Sveznalica se isključivo specijalizirala za pripremu maturanata za državnu maturu, tj. za upis na fakultet.

Tim Sveznalice, koji čini 10-ak predavača, neumorno radi na usavršavanju i usmjeravanju svojih polaznika prema eliminacijskom ispitu za faks – državnoj maturi.

Sveznalica 7400xXpx

Sav trud, rad i prije svega kvaliteta, polako, ali sigurno isplivavaju na površinu što se vidi po broju prijava, rezultatima, ali i zadovoljnim korisnicima.

200 učenika zaista već djeluje kao mala zasebna škola te se ne može previdjeti kako Sveznalica postaje tihi brend predakademskog obrazovanja u Metkoviću.

Zadnji ciklus priprema (proljetni) počinje za par dana, 2. travnja.

Upisi su praktički pred zatvaranjem no možda uspijete ipak osigurati mjesto među potencijalnim polaznicima i konkurentima za fakultet online prijavom na sveznalica.hr ili pozivom  na broj 099 6676 838.

OTVORENE PRIJAVE

Udruga Biom organizira trening prepoznavanja ptica u Neretvi

Objavljeno prije

Foto: Udruga Biom

Udruga Biom poziva zainteresirane da se uključe u trening prepoznavanja ptica na Neretvi. Trening će se odvijati za dva vikenda 4. i 5. svibnja te 1. i 2. lipnja 2024. na području delte Neretve.

U sklopu treninga održava se jedno uvodno online predavanje i dvije terenske edukacije. Sudionici će imati priliku vidjeti i naučiti prepoznavati vrste ptica česte u svojoj okolici, a uz malo sreće i one vrlo rijetke vrste po kojima su poznate lagune na ušću Neretve.

Na terenu ćemo učiti tehnike prepoznavanja vrsta ptica po izgledu i po glasanju. Trening je besplatan i otvoren za sve bez obzira na predznanje. Za polaznike ćemo osigurati dalekozore, knjige za determinaciju ptica i stručno vodstvo.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Uvodno online predavanje na kojem ćemo se upoznati bit će 3. svibnja u 18 sati. Tereni su predviđeni 4. i 5. svibnja, te 1. i 2. lipnja 2024., no termini su podložni promjenama ovisno o vremenskim prilikama.

Ako ste zainteresirani, najkasnije do 29. travnja 2024. ispunite online prijavnicu.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije