Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

GLAVNA TEMA STARO KINO 'POBJEDA'

Ravnatelj GKS-a Milan Kapović i župan Dobroslavić razgovarali o ulaganjima u kulturu

Objavljeno prije

Kapović - Dobroslavić

Župan Nikola Dobroslavić i pročelnica za obrazovanje, kulturu, znanost i sport Marijeta Hladilo održali su radni sastanak s ravnateljem Gradskog kulturnog središta Metković Milanom Kapovićem.

Na sastanku je Kapović upoznao župana i pročelnicu s projektima koje je GKS aplicirao za sredstva iz županijskog proračuna, a tiču se programa. No, Kapović je govorio i o problemima koje ima sa sanacijom istočnog dijela krovišta ljetnog kina, a koje je „oronulo i kojemu prijeti urušavanje“.

Također, govorio je i o problemima rasvjete, koja se nije mijenjala od 80-ih godina prošlog stoljeća, a za čiju je zamjenu potrebno između 200 i 300 tisuća kuna. Riječ je o 40-ak reflektora.

Pročelnica je kazala kako DNŽ nema stavku u proračunu kojim bi mogla pokriti ovakvu investiciju, a župan je Kapovića uputio na projekte Europske unije oko čega mu pomoć može dati Regionalna razvojna agencija DUNEA. Također, uputio ga je i na Ministarstvo kulture, na što je Kapović odgovorio kako bi uskoro trebao ići na sastanak kod ministra Zlatka Hasanbegovića. Vjerojatno po usvajanju državnog proračuna za 2016. godinu.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije