Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRADONAČELNIK OBIŠAO RADOVE

Radovi na preuređenju Gradske vijećnice u punom jeku, planirano dovršenje sredinom prosinca

Objavljeno prije

Zgrada politickih stranaka, gradonačelnik Milan

Foto: Facebook Dalibor Milan

Radovi na preuređenju Gradske vijećnice u Zgradi političkih stranaka u punom su jeku. Obnavlja se krovište zgrade, unutrašnji zidovi i podne površine te će se opremiti dvorana u kojoj će uz Gradsku vijećnicu biti i Multimedijalni centar.

Gradonačelnik Dalibor Milan jutros je obišao radove te na svom Facebook-u podijelio:

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

– Obišao sam radove na preuređenju Gradske vijećnice u Zgradi političkih stranaka. U razgovoru s predstavnikom izvođača radova uvjerio sam se da je dinamika izvođenja radova odlična i da će do sredine prosinca radovi biti gotovi. Projektom je obuhvaćena izmjena krova, izmjena otvora na vijećnici, uređenje dvaju sanitarnih čvorova, uređenje stropa u hodniku, ličilački radovi u hodniku, preuređenje zidova u vijećnici, postavljanje parketa, rekonstrukcija govornice i nabavka novih stolica.

Ukupna vrijednost projekta je 431.067,75 kuna s PDV-om. Sredstva za provođenje ovog projekta su osigurali Grad Metković, Metković razvoj d.o.o., Ustanova za kulturu i sport Metković, Turistička zajednica Grada Metkovića i Hrvatska turistička zajednica.

Sveznalica 7400xXpx

Radove izvodi tvrtka Kain građenje d.o.o. Metković.

Piše: Dalibor Čutura / Metković NEWS

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije