Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UKLONJENI SEMAFORI NA MCGP METKOVIĆ

Radovi na novom graničnom prijelazu u završnoj fazi, otvorenje za desetak dana

Objavljeno prije

MCGP Metković, izgradnja

Radovi na izgradnji novog Međunarodnog cestovnog graničnog prijelaza ‘Metković’ ušli su u završnu fazu. Posljednjih dana primjećujemo doslovno ‘vojsku’ radnika koji užurbano, svaki u svom segmentu, privode radove kraju. Dakle, nakon listopada, studenog i prosinca, preko neslužbenog izvora doznajemo da bi konačno otvorenje graničnog prijelaza trebalo biti za nekih desetak dana, odnosno u prvim danima 2017. godine.

Sveznalica 7400xXpx

Također, kako neslužbeno doznajemo, na novi granični prijelaz sele samo hrvatske kontrole, dok će im bosanskohercegovačke kolege ostati na dosadašnjim punktovima.

Još jedna informacija za sve one koji su ovu rutu promijenili upravo radi podužeg čekanja na semaforima je ta da su semafori uklonjeni i prometuje se dvosmjerno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Donosimo par fotografija…

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije