Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

UOSI 'PRIJATELJ'

Psigologinja Maja Bonačić održala predavanje o poticanju samokontrole i postavljanju granica kod djece

Objavljeno prije

UOSI Prijatelj

Jučer je u prostorijama Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj magistra psihologije Maja Bonačić iz Centra Coralina održala na temu Poticanje samoregulacije kod djece: postavljanje granica.

Bonačić je u zanimljivom predavanju, između ostaloga, govorila i o tome zašto djeca ne surađuju s roditeljima, o tome kada se i zbog čega postavljaju granice kod djeteta, kao i razloge zašto je postavljanje granica važno i korisno. Istaknula je da time djeca preuzimaju odgovornosti, rastu i sazrijevaju, razvijaju vještine donošenja odluka, kao i uče se samokontroli.

 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije