Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKA KVIZAŠKA LIGA

Prvo mjesto pripalo ekipi More Lee, slijede Javorov list i Gračani

Objavljeno prije

U trećem kolu Neretvanske kvizaške lige u pločanskom CB Luna, pobjeda je sa 110 bodova otišla ekipi More Lee, a kao nagradu su zaslužili poklon bon 300 kuna za konzumaciju pića u Cb Luna Ploče.

Drugoplasirana ekipa Javorov list sa 101 bodom dobila je poklon bon u iznosu od 200 kuna, dok je trećeplasirana ekipa Gračani s 98 bodova dobila poklon bon u iznosu od 100 kuna. Četvrtoplasirana ekipa Uhmelji sa 87 bodova će na pizzu i piće u pločanski restoran Fulin, dok će petoplasirana ekipa Nema 7, koja je upisala 85,5 bodova na pizzu i piće u pločanski Fast food Asterix. U kategoriji lakiluzer tura pića za deveto mjesto u poretku otišla je ekipi Eclipse.

Na ovom kvizaškom druženju je sudjelovalo ukupno 11 ekipa, a slijedeći LUNA 4 pub kviz igra se u subotu 19. listopada s početkom u 20 sati.

NAKON UTAKMICA NA KVIZ

Večeras zaigrajte peti Zimski Delta kviz u opuzenskom motelu Delta

Objavljeno prije

Večeras, nakon prijenosa uzbudljivih utakmica, u motelu Delta zaigrajte peti Zimski Delta kviz.
Danas je izuzetno sportski dan, jer i vaterpolisti i rukometaši igraju polufinale Europskog prvenstva. Duvnjak i društvo najprije će odmjeriti snage protiv Norvežana u 18 sati u Stockholmu, dok će naši vaterpolisti protiv Španjolske u 19:00 loviti finale ovog natjecanja.
Sve ovo možete gledati u opuzenskom Motelu Delta, a nakon sporta slijedi kvizaška poslastica, jer će se na istom mjestu održati peti po redu Zimski Delta kviz, na kojem vas očekuju nadasve zanimljiva pitanja i obilje dobre glazbe.
Svi ste pozvani, ekipe mogu imati do pet igrača, a sve informacije se mogu dobiti na broj 095/9073586.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije