Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKA KVIZAŠKA LIGA

Prvo mjesto pripalo ekipi More Lee, slijede Javorov list i Gračani

Objavljeno prije

U trećem kolu Neretvanske kvizaške lige u pločanskom CB Luna, pobjeda je sa 110 bodova otišla ekipi More Lee, a kao nagradu su zaslužili poklon bon 300 kuna za konzumaciju pića u Cb Luna Ploče.

Drugoplasirana ekipa Javorov list sa 101 bodom dobila je poklon bon u iznosu od 200 kuna, dok je trećeplasirana ekipa Gračani s 98 bodova dobila poklon bon u iznosu od 100 kuna. Četvrtoplasirana ekipa Uhmelji sa 87 bodova će na pizzu i piće u pločanski restoran Fulin, dok će petoplasirana ekipa Nema 7, koja je upisala 85,5 bodova na pizzu i piće u pločanski Fast food Asterix. U kategoriji lakiluzer tura pića za deveto mjesto u poretku otišla je ekipi Eclipse.

Na ovom kvizaškom druženju je sudjelovalo ukupno 11 ekipa, a slijedeći LUNA 4 pub kviz igra se u subotu 19. listopada s početkom u 20 sati.

NERETVANSKA KVIZAŠKA LIGA

Pobjeda pripala ekipi ‘Veterani’, drugo i treće mjesto ekipama ‘Ruska tribina’ i ‘Kiki clown’

Objavljeno prije

U konkurenciji 12 kvizaških ekipa, pobjedu su u sinoć održanom kvizu u Motelu Delta zaslužili Veterani koji su upisali 80 bodova te su dobili poklon bonove od Amadeus II d.o.o. Ploče, i piće od Motela Delta.

Drugo i treće mjesto su podijelile ekipe Ruska tribina i Kiki clown sa 72 boda, a nakon pripetavanja sretnija je bila Ruska tribina kojoj je uz piće od motela Delta pripala i jumbo pizza od opuzenskog Fast Food Ljiljana, dok je ekipa Kiki clown dobila poklon paket sladoleda Carmel ice. U kategoriji lakiluzer tura pića za deveto mjesto, otišla je ekipi Juraj Dobrila i Srebrenko Posavec.

Sljedeći Delta 8 pub kviz igra se u četvrtak 14. studenoga s početkom u 19:30 sati.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama11 300×250

Najčitanije