Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

FESTIVAL PJEVAČA AMATERA

Prvi glas Dalmacije 2014. – prijave u tjeku

Objavljeno prije

mikrofon-je-vas

Dječji klub Dalmalino raspisuje natječaj za izbor djece i mladih sudionika na Festivalu pjevača amatera PRVI GLAS DALMACIJE 2014. koji će se održati u Makarskoj 18. svibnja 2014.

Sveznalica 7400xXpx

Pravo sudjelovanja imaju sva djeca od 8 do 14 godina i mladi od 15 do 22 godine koji će isključivo pjevati na hrvatskom jeziku.

Svaki natjecatelj treba priložiti:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
  • prijavnicu ( popunjenu i potpisanu)
  • životopis s kratkim opisom nastupa i osvojenim mjestima
  • kvalitetnu oglednu snimku nastupa na CD-u, ili kao MP3
  • primjerak audio snimka pjevanja glasa, bez glazbe

O prijavi, uvjetima za sudionike i organizatoru saznajte više u priloženoj prijavnici.

Završni dan prijave je 05.04.2014.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Makarska.

Festival PRVI GLAS DALMACIJE izazva veliko zanimanje, pridonosi okupljanju djece i mladih iz cijele Dalmacije, druženju, razvijanju kreativnosti i glazbenom ostvarenju.

Dječji klub Dalmalino čine članovi i volonteri, koji su usmjereni na područje pozitivnog rasta i razvoja, a koji provode niz mjera i aktivnosti s istaknutim ciljevima za unaprjeđenje položaja djece i mladih u RH.

Nastavi čitati

'MIRIŠE' NA VELIKI DALMATINSKI HIT

Dražen Zečić i Branko Medak poručuju ‘Zbogom’

Branko Medak i Dražen Zečić s pjesmom “Zbogom” zasigurno će uspjeti u namjeri da ona postane veliki regionalni hit

Objavljeno prije

Dražen Zečić i Branko Medak poručuju “Zbogom”. Autor glazbe i aranžmana novog singla je Duško Rapotec Ute, a tekst potpisuje Luci Tukić.

Zečić kroz pjesmu odlično glasovno parira tenorskom visinama Branka Medaka, pa u novom odličnom singlu obojica, sa svim svojim različitostima, zvuče baš kao jedan.

Sveznalica 7400xXpx

Ovaj duet “miriše” na veliki dalmatinski hit, vrlo je pjevna i jako brzo ulazi u uho. U aranžmanu dominiraju trubači, što cijeloj skladbi daje izrazito zanimljiv zvuk.

Pjesma govori o klasičnom ljubavnom rastanku “nje i njega” i poručuje kako je tuga sastavni dio naših života i da nakon tugovanja, suza i traženja utjehe trebamo hrabro krenuti dalje kroz život.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za videospot je zaslužan poznati snimatelj i režiser Matko Petrić. Scene su odlično osmišljene, a cijeli spot odiše slikama Mediterana, splitskih znamenitosti i drugih ljepota Dalmacije.

Branko Medak i Dražen Zečić, inače ekskluzivni izvođači Croatia Recordsa, s pjesmom “Zbogom” zasigurno će uspjeti u namjeri da ona postane veliki regionalni hit.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije