Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KINO 'POBJEDA' - GKS METKOVIĆ

Braniteljska predstava ‘Bitka za Vukovar: Kako smo branili grad i Hrvatsku’

Objavljeno prije

Bitka za Vukovar

Prva Hrvatska, edukativna i domoljubna, glazbeno-scenska predstava koju su režirali hrvatski branitelji. Prati ju i promocija knjiga o Vukovaru, a ista će se održati u Gradskom kulturnom središtu Metković, odnosno Kinu ‘Pobjeda’, u organizaciji Ustanove za kulturu i sport Metković i udruge Veterana IV. Gardijske brigade Dubrovačko-neretvanske županije.

Predstava izaziva veliku pozornost i oduševljenje publike svih dobnih uzrasta u Domovini i iseljeništvu. U braniteljskoj predstavi na gledatelja djeluju svjetlosni efekti koji izviru iz potpuno zamračenog prostora, zvukovi sirene opće opasnosti, eksplozije granata, prelijetanja zrakoplova, urlici i lavež pasa, mirisi svijeća i dima, glasovi glumaca koji se isprepliću sa zvučnim i svjetlosnim efektima uz prikazivanje filma o obrani Vukovara.

Istovremeno se u simfoniju zvukova, mirisa, svjetla i tame, ubacuju pomno odabrane pjesme koje izvode lokalni sastavi te se tako narušava struktura sjetnih i neugodnih osjećaja pretvarajući sve negativno u optimizam, poštovanje i Domoljublje.

Posebna svjedočanstva o obrani grada gledatelji dobivaju od dvojice sudionika bitke za Vukovar Damira Plavšića i Damira Markuša.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastupaju KUD ‘Metković’ i Mandolinski sastav KUD-a ‘Metković’.

GKS METKOVIĆ, 06. LISTOPADA 2016. S POČETKOM U 19:30 SATI

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije