Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

VOZAČI OPREZNO!

Prometna policija za utorak najavila pojačani nadzor vozača mopeda i motocikala

Ovakvim preventivno represivnim akcijama želi se utjecati na svijest vozača da poštuju prometne propise i na taj način zaštite vlastite živote i živote ostalih sudionika u prometu

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Radi smanjenja broja prometnih nesreća u kojima sudjeluju vozači mopeda i motocikala, a posebno posljedica koje vozači navedene skupine vozila zadobiju u prometnim nesrećama, policijski službenici prometne policije će tijekom sutrašnjeg dana na prometnicama Dubrovačko-neretvanske županije provesti pojačani nadzor vozača mopeda i motocikala.

Od početka ove godine na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dogodilo se 45 prometnih nesreća u kojima su sudjelovali vozači mopeda i motocikala. U spomenutim prometnim nesrećama tri su osobe smrtno stradale, a 36 ih je lakše ili teže ozlijeđeno.

Pozivamo vozače mopeda i motocikala da se pridržavaju prometnih propisa, kako bi zaštitili prije svega svoju sigurnost, ali i sigurnost ostalih sudionika u proemtu.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

ŽUPA SV. ILIJE METKOVIĆ

U crkvi sv. Ilije predstavljeni ovogodišnji prvopričesnici

Objavljeno prije

Dana, 3. studenoga tijekom sv. mise za djecu u 9:30 u župnoj crkvi sv. Ilije bilo je predstavljanje ovogodišnjih prvopričesnika.

Bio je to ujedno i uvod u bližu pripremu za prvu pričest koja će biti u svibnju sljedeće godine.

Kako je danas prva nedjelja došašća, jedna od prvopričesnica je na početku sv. mise upalila prvu adventsku svijeću.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Nakon propovijedi s. Mila Deak je prozvala svakog pojedinačno, a prvopričesnici su pristupili pred oltar gdje im je župnik fra Denis Šimunović podijelio prvopričesnički molitvenik.

Sv. misa je završila posebnom blagoslovnom molitvom za naše prvopričesnike nakon čega je uslijedilo zajedničko fotografiranje.

Sveznalica 7400xXpx

Izvor: Župa sv. Ilije Metković / Krešimir Jurić

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije