Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

EDUKACIJA BUDUĆIH MLADIH VOZAČA

Prometna policija i HAK educirali srednjoškolce uz pomoć specijalnih simulatora

Objavljeno prije

Policijska postaja Metković u suradnji s HAK-om tijekom današnjeg dana u Sportskoj dvorani Metković provodi projekt Klik koji ima za cilj educirati buduće mlade vozače o opasnostima i posljedicama do kojih dolazi zbog nepoštivanja prometnih propisa.

Ciljana skupina su učenici završnih razreda srednjih škola koji će i sami uskoro dobiti vozačku dozvolu i početi s vožnjom, a kroz projekt se prisutnima predavanjem koje drži Krešimir Viduka, instruktor i predavač u HAK-u, upoznaje s posljedicama prometnih nesreća.

Ovo zanimljivo predavanje obiluje nizom šokantnih klipova prometnih nesreća kojima je uzrok brzina, alkohol i ne korištenje sigurnosnog pojasa tijekom vožnje. Uz klipove predavač opisuje niz primjera iz prakse što kod prisutnih izaziva posebnu pozornost.

Nakon predavanja svi prisutni imaju priliku na specijalnim simulatorima osjetiti prevrtanje vozila i udar vozila pri kretanju od 60 km/h.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Prezentacija specijalnih simulatora je danas prikazana u Metkoviću (Košarkaškom igralištu), a osim učenika, bili su prisutni i drugi zainteresirani građani, koji su poslušali ovo zanimljivo predavanje i isprobali simulatore.

IZGRADNJA VODOSPREME VID S DOVODNIM I ODVODNIM CJEVOVODOM

Zbog radova na cjevovodu privremeno se zatvara za promet Ulica Dr. Franje Tuđmana u Vidu

Objavljeno prije

Obaviještavamo stanovnike naselja Vid da će ulica Dr. Franje Tuđmana (od križanja s ulicom Ledene Gospe do križanja s ulicom Markote) biti zatvorena za promet u periodu od 07.02.2023. do 11.02.2023. zbog radova na izgradnji dovodnog cjevovoda, kroz projekt “Izgradnja vodospreme Vid s dovodnim i odvodnim cjevovodom”.

Iz gradskog vodovoda mole stanovnike da koriste alternativne pravce, sukladno priloženoj skici.

U slučaju ranijeg završetka radova, promet će biti ranije normaliziran.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije