Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

PROMETNA NESREĆA

Proklizao i udario u zid kraj ulaznih vrata škole

Objavljeno prije

sup-prometna-3

Oko 16.45 sati ispred Srednje škole u Metkoviću dogodila se prometna nesreća, na svu sreću bez ozljeđenih. Do nesreće je došlo kada je vozač s osobnim vozilom marke VW Golf IV, kretajući se iz smjera Sportske ulice, izgubio nadzor nad vozilom i udario u zid kraj ulaznih vrata škole.

Kako neslužbeno doznajemo do nesreće je došlo zbog skliskog kolnika, a u vozilu su se nalazila tri mladića, maturanta. Na svu sreću nitko nije ozlijeđen, s obzirom da su se u to vrijeme ispred škole nalazili učenici.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na mjesto događaja odmah su izašli djelatnici Prometne policije i JVP-a Metković.

sup-prometna-1 sup-prometna-2

GALA HOME 740px

Nastavi čitati

KAZNENO DIJELO

Zračnom puškom usmrtio mačku

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Korčula 78-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo „Ubijanje ili mučenje životinja“.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je tijekom poslijepodnevnih sati 15. svibnja ove godine  u mjestu Žrnovo, iz zračne puške pogodio mačku koja je nakon toga uginula.

Također je utvrđeno da zračno oružje kojim je usmrtio mačku nije prijavio nadležnom tijelu, zbog čega je oružje i pripadajući metak oduzeto od osumnjičenog te je prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnoj zakonskoj proceduri.

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije