Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

UDRUGA OTAC ANTE GABRIĆ

Projektne aktivnosti u sklopu projekta ‘Rastimo zajedno’

Objavljeno prije

Ove godine je Dubrovačko-neretvanska županija udruzi Otac Ante Gabrić sufinancirala provedbu projekta Rastimo zajedno kojim se djeci i mladima omogućilo kvalitetno provođenje slobodnog vremena i aktivno sudjelovanje u društvenom životu zajednice.

Projektne aktivnosti su poticale sretno odrastanje uz promicanje pozitivnih životnih vrijednosti.

Razvoj, učenje i rad su zanimljiviji kada se događaju kroz igru i kreativnost pa se kroz  niz kreativnih radionica, prezentacija, razgovora i druženja kod djece i mladih poticao razvoj vještina na svim područjima kako bi jačali svoje samopouzdanje, naučili se timskom radu te poštivali i međusobno slušali jedni druge. Dodatnu važnost projektu dali su roditelji koji su povremeno sudjelovali na radionicama sa svojom djecom te starije osobe iz zajednice uz koje su djeca stjecala nova znanja o kulturnoj baštini svoga zavičaja.

Također, uz mlade volontere – folkloriste, sudionici projekta su mogli naučiti ponešto i o božićnim običajima u drugim dijelovima naše županije.

RIBARSKA NOĆ U OPĆINI KULA NORINSKA

Krvavac je sinoć ispunio miris ribe s gradela, dobre zabave nije nedostajalo

Objavljeno prije

Sinoć je Krvavac ispunio miris ribe s gradela. Svi posjetitelji sa Covid potvrdama uživali su u besplatnim gastromoskim delicijama neretvanskog kraja.

Za dobru zabavu pobrinula se Grupa Narona, a kako je bilo donosimo u kratkoj foto-galeriji.

OVAJ DOGAĐAJ FINANCIRAN JE UZ POMOĆ EUROPSKOG FONDA ZA POMORSTVO I RIBARSTVO.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije