Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

INTERNATIONALE DEUTSCHLEHRERTAGUG - IDT

Projekti Gimnazije Metković na Svjetskom kongresu u Beču

Objavljeno prije

U tjednu od 15. do 20. kolovoza profesorica Branka Vladimir sudjeluje je na Svjetskom kongresu nastavnika njemačkog jezika (Internationale Deutschlehrertagug – IDT), gdje na poziv njemačke agencije za razmjenu učenika i nastavnika Pädagogischer Austauschdienst (PAD) predstavlja PASCH i PAD projekte Gimnazije Metković. Tijekom ovog kongresa na Sveučilištu u Beču svoje projekte, seminare, radionice i aktivnosti prezentirali su nastavnici i profesori njemačkog jezika sa svih kontinenata, od vrtićke do sveučilišne razine učenja.

Osim brojnih PASCH aktivnosti Gimnazije Metković, prof. Vladimir ovdje je detaljno predstavila projekt suradnje Gimnazije Metković s njemačkom školom Gymnasium Würselen.

Sveznalica 7400xXpx

Cilj tog projekta je napraviti “virtualnu šetnju” kroz obje škole, a naši su učenici pomoću 360-kamere već snimili prvi video o našoj Gimnaziji kojeg možete pogledati na linku: https://youtu.be/fPUM0vDjX7k. U slijedećoj fazi projekta učenici pomoću 3D printera izrađuju dijelove za drona kojim će nastaviti snimanje za virtualnu šetnju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

UPALJENA DRUGA ADVENTSKA SVIJEĆA

Na Trgu kralja Tomislava upaljena svijeća mira

Objavljeno prije

Druga je nedjelja Došašća. Na Trgu kralja Tomislava upaljena je druga adventska svijeća, svijeća koja simbolizira mir.

Kako smo prethodno bili podijelili, glazbeno-recitatorski program koji se trebao održati povodom paljenja druge adventske svijeće je otkazan zbog lošeg vremena.

Sveznalica 7400xXpx

 

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije