Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

BEAUTY STUDIO SNJEŽANA

Pripadnice ljepšeg spola dobile novi salon ljepote

Objavljeno prije

Kozmetički salon Snježana

U četvrtak, 1. lipnja, u našem gradu svečano je otvoren novi Beauty studio Snježana, koji pripadnicama ljepšeg spola nudi širok spektar kozmetičkih usluga poput japanskog iscrtavanja obrva, čupanje obrva i nadusnica, bojanje obrva, manikura sa SMS prahom, tipse, lash fit, ekstenzije trepavica te šminkanje za sve prigode.

Na otvorenju je vladala jedna nadasve ugodna i vesela atmosfera koju su upotpunili obitelj, prijatelji, poznanici i budući korisnici usluga ovog novootvorenog salona ljepote.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za izuzetan ambijent, pored samog dizajna prostora i vrhunskih preparata poznatih brendova, zaslužna je vlasnica, Snježana Kuran, koja svoj posao obavlja veoma ljubazno i profesionalno što ujedno dokazuju i certifikati uspješno završenih tečajeva.

Ovaj mali raj za pripadnice nježnijeg spola nalazi se u blizini Autobusnog kolodvora u Metkoviću, u Splitskoj ulici na broju 4, a možete ga podsjetiti u radnim danom od 9 do 17, odnosno subotom od 9 do 12 sati. Rezervacije se primaju na broj 098 732 165 (Snježana).

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije