Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

AKCIJA 'ULJEPŠAJ BAKI BOŽIĆ'

Prikupljena znatna sredstva za korisnike programa ‘Pomoć u kući’

Objavljeno prije

Akcija Uljepšaj baki Božić

U organizacije udruge DOBRA i Crvenog križa Metković, u Metkoviću je održana tradicionalna akcija Uljepšaj baki Božić, prilikom akcije prikupljeno je 50-ak paketa sa minimalnim higijenskim potrepštinama, hranom i prigodnim darovima izrađenim na kreativnoj radionici.

Paketi su podijeljeni socijalno ugroženim osobama s manje mogućnosti i korisnicima programa Ministarstva za demografiu, obitelj, mlade i socijalnu politiku, ‘Pomoć u kući’ na području općina Kula Norinska, Pojezerje i Zažablje.

Pakete su dijelili volonteri Volonterskog centra Dobra i mladi iz udruge KOLEKTIV zajedno s gerontodomaćicama. Ovim putem organizatori zahvaljuju svima koji su se odazvali akciji!

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije