Ostanimo u kontaktu

S IZABRANIMA DO SVETOSTI

Prigodnim programom i projekcijom igrano-dokumentarnoga filma ‘Preporučena posveta’ završeni ‘Dani oca Ante Gabrića’

Objavljeno prije

Ustanovi za kulturu i sport Metković sinoć je prigodnim programom i projekcijom igrano-dokumentarnoga filma ‘Preporučena posveta’ završena manifestacija ‘Dani oca Ante Gabrića’. U ovogodišnjoj manifestaciji, održanoj pod motom S izabranima do svetosti sudjelovale su sve metkovske škole, župe, udruge te kulturne i turističke ustanove.

Prigodni umjetnički program izveli su učenici Osnovne glazbene škole Metković, nakon čega je prikazan igrano-dokumentarni film PREPORUČENA POSVETA, redatelja Gorana Matića.

Nakon filma u predvorju Ustanove za kulturu i sport  Udruga ‘Mladi oca Ante Gabrića’ pripremila je humanitarnu akciju i prodaju neretvanskih i indijskih jela, a i posjetitelji su mogli vidjeti talir (haljinu) oca Ante Gabrića, koja je za ovu manifestaciju posuđena iz Indije.

Donosimo video priloge i foto galeriju.

ŠKOLSTVO

Obavijest za roditelje i učenike povodom najavljenog štrajka za petak

Objavljeno prije

Prema najavi sindikalnih povjerenika, u petak, 15. studenoga 2019., najavljen je štrajk u kojem će sudjelovati članovi Sindikata i zaposlenici koji se štrajku pridruže. Za vrijeme štrajka učitelji neće održavati nastavu.

Osnovne škole u Metkoviću će sukladno mogućnostima organizirati nastavu i druge primjerene oblike odgojno-obrazovnog rada i brige za učenike.

Iz metkovskih škola mole roditelje da redovno prate obavijesti na mrežnim stranicama škola, gdje će se redovito i pravovremeno objavljivati sve obavijesti i eventualne izmjene.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije