Ostanimo u kontaktu

PREVENCIJA

Doma zdravlja Metković uveo brojeve za laboratorij

Objavljeno prije

Dom zdravlja Metković je u suradnji sa liječnicima obiteljske medicine uveo brojeve sa točno naznačenim danom i vremenom narudžbe koji se dobije od obiteljskog liječnika pri davanju potrebne uputnice za laboratorijsku dijagnostiku. Molimo Vas za točno pridržavanje naznačenog vremena kako bi se zadovoljile epidemiološke smjernice i smanjile gužve u Domu zdravlja.

SLANJE UZORAKA ZA LABORATORIJ U DUBROVNIK OBAVLJA SE PONEDJELJKOM I SRIJEDOM.

SLANJE UZORAKA ZA LABORATORIJ U SPLIT I ZAGREB OBAVLJA SE UTORKOM.

OPRAVDAO POVJERENJE

Dalibor Milan ponovo izabran za predsjednika GO HDZ-a Metković

Objavljeno prije

HDZ je danas održao lokalne unutarstranačke izbore, a na čelo GO HDZ-a Metković ponovno je izabran Dalibor Milan.

Tim povodom Milan nam je izjavio:

Poštujući epidemiološke mjere, danas su u Metkoviću provedeni unutarstranački izbori u Hrvatskoj demokratskoj zajednici. 

Bio je ovo nastavak naših unutarstranačkih izbora. Sve članice i članovi HDZ-a mogli su birati predsjednika i potpredsjednike gradske i županijske organizacije po načelu ‘jedan član – jedan glas’.

Danas smo izabrali i članove GO HDZ-a Metković. Zahvaljujem Gradskom odboru koji me predložio i članstvu moje stranke koje mi je ponovno dalo povjerenje i izabralo me za predsjednika GO HDZ-a Metković. Za potpredsjednike GO HDZ-a Metković izabrani su Robert Doko, Hrvoje Bebić i Davor Petković.

Za predsjednika ŽO HDZ Dubrovačko-neretvanske županije izabran je Branko Bačić, a želim naglasiti da mi je izuzetno drago da je za potpredsjednicu ŽO uz ostale kandidate izabrana i Žana Marević.

Zahvaljujem svim članovima na odgovornom ponašanju tijekom glasovanja, na kraju je zahvalio Milan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije