Ostanimo u kontaktu

PLOČE BROJI PRVU ŽRTVU KORONE

Preminula jedna štićenica Doma za starije

Objavljeno prije

Grad Ploče dobio je prvu žrtvu koronavirusa. Kako doznajemo iz krugova bliskih obitelji preminule, radi se o ženskoj osobi štićenici Doma za starije, nemoćne i bolesne osobe u Pločama. Službena potvrda se očekuje danas u 12:30 na konferenciji županijskog Stožera civilne zaštite.

Podsjetimo, korisnici Doma kao i vlasnica i zaposlenici, nakon što je testiranje pokazalo da su svi zaraženi, evakuirani u dubrovačku bolnicu i Studentski dom. Radi se o 12 korisnika Doma i 6 zaposlenika, piše Ploče Online.

Zaraženi su i neki članovi obitelji od zaposlenika.

Iražavamo duboku sućut obitelji preminule.

NACIONALNI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Ukida se zabrana rada trgovina nedjeljom

Objavljeno prije

Nacionalni stožer Civilne zaštite u utorak je objavio da se zbog povoljne epidemiološke situacije ukida zabrana rada trgovina nedjeljom.

– Zbog povoljne epidemiološke situacije izmjenom Odluke o radnom vremenu i načinu rada u djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 ukida se zabrana rada nedjeljom, uz pridržavanje općih protuepidemijskih mjera i posebnih uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, – priopćio je Stožer.

Pored odluke o dopuštenju rada trgovinama nedjeljom Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je i da će tržnice moći prodavati cvijeće, ali i sve druge proizvode koji su se prodavali i prije ograničenja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije