Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SV. FLORIJAN

Predstavnici JVP Metković i DVD Metković odali počast umrlim i poginulim vatrogascima Grada Metkovića

Objavljeno prije

0405_vatrogasci, polaganje vijenaca 01

Povodom blagdana svetog Florijana predstavnici Javne vatrogasne postrojbe Metković i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Metković jutros su pred središnjim križem na Gradskom groblju sv. Ivana Nepomuka polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odali počast umrlim i poginulim vatrogascima Grada Metkovića.

Sv. Florijan, čiji se blagdan slavi danas, 4. svibnja, zaštitnik je vatrogasaca, a djelatnici JVP i DVD Metković danas će ga, osim polaganjem vijenaca i prolaskom kroz grad u vozilima s upaljenim sirenama, obilježiti i predstavljanjem opreme i svog rada osnovnoškolcima te svečanim domjenkom.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije