Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
NERA ETWA FEST

METKOVSKO LJETO

Predstava ‘Prekid preko veze’ na Ljetnoj sceni GKS-a

Objavljeno prije

‘Prekid preko veze’ naziv je predstave koju će glumci Kazališta Moruzgva izvesti na Ljetnoj sceni GKS-a u subotu, 6. srpnja s početkom u 21 sat.

Cijena ulaznice za predstavu je 10 eura, a možete ih kupiti u GKS-u svakim radnim danom u vremenu od 9 do 13 sati ili na blagajni Ljetne scene uoči predstave.

Ova neodoljiva komedija vodi vas u svijet neobične agencije specijalizirane za iznimno teške razgovore o prekidu veza umjesto vas koja obećava besprijekornu uslugu, pružajući vam jedinstvenu kombinaciju nezaboravnog humora, nevjerojatnih situacija i nepredvidivih preokreta.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Autor Tristan Petitgirard, dobitnik prestižne Molièreove nagrade, donosi modernu verziju romantične komedije, obogaćenu smijehom, nesporazumima i neprestanim preokretima. Pod redateljskom palicom Krešimira Dolenčiča glumačku postavu čine Matija Šakoronja, Petra Kurtela i Filip Detelić. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za nezaboravno kazališno iskustvo koje će vas osvojiti smijehom i provesti kroz turbulentne vode ljubavnih prekida!

Izvedba predstave održava se u sklopu programa Metkovskoga ljeta 2024.

RENT-A-CAR M 740

AGLOMERACIJA GRADA METKOVIĆ

Od ponedjeljka nastavak radova asfaltiranja preostalog dijela Mlinske ulice

Objavljeno prije

U sklopu izvođenja radova na Aglomeraciji Metković od ponedjeljka, 22. srpnja nastavljaju se pripremni radovi za nosivi sloj asfalta u Mlinskoj ulici.

Molimo se stanari tog dijela ulice da kroz rane jutarnje sate pomjere svoja vozila sa kolne površine (od HEP-a do caffe bara Polo).

– Zahvaljujemo Vam i molimo za strpljenje tijekom odvijanja aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković, – poručuju iz tvrtke COMSA.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije