Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TURIZAM U DOLINI NERETVE

Predavanje o stabilnom iznajmljivanju objekata

Objavljeno prije

grad-metkovic

U galeriji Gradskog kulturnog središta u Metkoviću će se, 20. rujna u 17 sati, održati predavanje na temu Put do učinkovitog, produktivnog i stabilnog iznajmljivanja.

Predavanje će održati predstavnici turističke agencije NOVASOL u suradnji sa predstavnicima TZ Metković, TZ Ploče i banke.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na prezentaciji će se govoriti o turističkim potencijalima Doline Neretve, dosadašnjim rezultatima i planovima, promociji i prodaji smještajnih kapaciteta, prilagodbi tržišnoj potražnji, sufinanciranju dodatnih sadržaja kao što su bazen i sl., te o savjetima za uređenje objekata.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije