Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

JAVNI NATJEČAJ ZA PRIJAM U DRŽAVNU SLUŽBU

PP Metković i PP Ploče zapošljavaju upravnog referenta, Inicijativa ‘ZAOSI’ poziva osobe s invaliditetom da se prijave

Objavljeno prije

Inicijativa ‘Zapošljavanje osoba s invaliditetom’ poziva osobe s invaliditetom da se prijave na Javni natječaj PU dubrovačko-neretvanske za radno mjesto ‘upravnog referenta’ u PP Metković i PP Ploče. Prenosimo detalje natječaja.

Ministarstvo unutarnjih poslova u srijedu je objavilo natječaje za prijam u državnu službu, među kojima je i Javni poziv PU dubrovačko-neretvanske sa 2 otvorena radna mjesta za ‘upravnog referenta’ na neodređeno vrijeme u PP Metković i PP Ploče.

Sveznalica 7400xXpx

Dokument natječaja preuzmite ovdje.

– Zalažemo se i vjerujemo da će ova vrijedna inicijativa zapošljavanje osoba s invaliditetom u MUP-u ojačati kulturu prihvaćanja različitosti, želimo da sve osobe s invaliditetom imaju istu šansu za rad kao i svi drugi, – istaknuli su iz Inicijative ‘Zapošljavanje osoba s invaliditetom’.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pozivaju se svi kandidate koje su osobe s invaliditetom, ukoliko im je potrebna razumna prilagodba prilikom provođenja pisanog dijela testiranja i intervjua, da potrebu za prilagodbom navedu u svojoj prijavi na javni natječaj i da se, nakon podnošenja prijave na javni natječaj, telefonski obrate na broj 020 443 043 ili porukom na e-mail amedved@mup.hr radi pravovremenog osiguranja odgovarajuće prilagodbe.

 

 

PRIJEDLOG PRORAČUNA ZA 2023. GODINU

Komunalna infrastruktura u fokusu Općine Zažablje, načelnica Vrnoga razliku planira osigurati kroz HR natječaje i EU fondove

Objavljeno prije

Prijedlog proračuna Općine Zažablje za 2023. godinu iznosi 350.730 eura, a općinski vijećnici te neretvanske općine o njemu će raspravljati na sjednici Općinskog vijeća koja bi se trebala održati 10. prosinca.

Predstavljajući glavne stavke proračuna načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga je rekla kako su najznačajnija ulaganja u kupnju i gradnju komunalne infrastrukture u iznosu od 238.415 eura.

Sveznalica 7400xXpx

– Taj novac planiramo osigurati prijavom na natječaje ministarstava, fondova i programa iz EU. – kazala je Vrnoga.

Prema njezinim riječima, prihodovnu stranu proračuna čine prihodi od poreza u iznosu od 73 tisuće eura, dok sredstva fiskalne decentralizacije iznose 115.600 eura, a kroz pomoći za projekte planiraju osigurati iznos od 138.615 eura.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– U fazi smo pripreme projekta Centra aktivnog turizma Vidonje koji uključuje obnovu stare škole, uz razne popratne sadržaje, primjerice cikloturizam i pješačke staze, pa nam je glavnina sredstava usmjerena na taj projekt. Također, planiramo nastaviti s izgradnjom parkinga ispod groblja u Mliništu, proširenje ceste Vukov klanac – Brestica, te unaprijediti poslovanje kroz digitalizaciju. – rekla je načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga.

Za Južni.hr piše Kate Šutalo Cvjetković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije