Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRAD METKOVIĆ

Poznato ime tvrtke za čišćenje dimnjaka

Objavljeno prije

Vlasnici kuća i stanova u Metkoviću ne moraju više biti zabrinuti tko će, kada i kako čistiti njihove dimnjake nakon zimskih razdoblja grijanja.

Naime, Grad Metković sklopio je ugovor s tvrtkom BRU-FRA j.d.o.o. iz Ivanoveca o privremenom obavljanju dimnjačarskih poslova. Te poslove obavljat će Miljenko Fišter kojega građani mogu pozvati na broj mobitela 097 681 33 68 i zatražiti njegov dolazak.

Ranije je bio sklopljen ugovor s jednom tvrtkom iz Zagreba, ali je na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća Metkovića taj ugovor raskinut, pa je stoga novo rješenje privremeno. Podsjetimo, čišćenje dimnjaka je zakonska obveza svih vlasnika kuća i stanova, a za one koji ignoriraju tu obvez predviđene su sankcije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

AGLOMERACIJA GRADA METKOVIĆ

Počinju radovi u Ulici Svetog Franje Asiškog

Objavljeno prije

Obavještavaju se građani da započinju radovi u Ulici Svetog Franje Asiškog, koji su sastavni dio projekta Aglomeracija Metković.

Radovi će se započeti u nedjelju, 29.01.2023. a za vrijeme izvođenja radova promet navedenom dionicom će biti otežan.

Molimo građane da koriste alternativne pravce kretanja preko Ulice Ljudevita Gaja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Navedeni radovi će trajati 1 dan.

– Zahvaljujemo Vam na do sada iskazanoj podršci, te molimo za strpljenje tijekom odvijanja svih aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković, – stoji u priopćenju izvođača radova, tvrtke COMSA.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije