Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

11. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA METKOVIĆA

Poznati ovogodišnji laureati, Zrinka Mijoč imenovana ravnateljicom Ustanove za kulturu i sport

Objavljeno prije

Jučer je u Zgradi političkih stranaka održana 11. Sjednica Gradskoga vijeća Grada Metkovića na kojoj su usvojene sve točke dnevnog reda.

Među njima je usvojena i odluka o imenovanju Zrinke Mijoč, prof. glazbene kulture, ravnateljicom Ustanove za kulturu i sport Metković.

Prihvaćen je i prijedlog Odbora za javna priznanja Grada Metkovića koji će ovogodišnjim laureatima priznanja dodijeliti na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća uoči Dana grada Metkovića, a to su:

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740
  • ministar obrane i umirovljeni general Damir Krstičević proglašen je počasnim građaninom Grada Metkovića
  • prof. Mirku Crnčeviću dodjeljena je Nagrada Grada Metkovića Narona u području kulture i obrazovanja te je ista posthumno dodjeljena profesorima Frani Prskalu i Mati Mustapiću
  • Boćarski klub Metković i Veslački klub Neretvanski gusar dobili su Nagradu Grada Metkovića Ždral u području sporta

Zanimljiva je bila i točka o rezultatima poslovanja Grada u kojoj je utvrđeno da je dug Grada Metkovića u lipnju 2018., u odnosu na lipanj 2017., smanjen za oko milijun kuna. Trenutni dug Metkovića iznosi 5.400.964,72 kune, od čega je oko 2,7 milijuna obveza prema Hrvatskim vodama – iznos nenaplaćen od građana i poslovnih subjekata.

Gradski vijećnik Stipe Gabrić Jambo je tijekom rasprave o Prijedlogu Zaključka o prihvaćanju Ugovora o uređenju međusobnih odnosa pitao koga držati odgovornim za odštete koje će se trebati isplatiti nezakonito otpuštenim zaposlenicima gradske uprave na početku mandata bivše vlasti u Metkoviću, od kojih zadnja iznosi 250 tisuća kuna, gosp. Tonćiju Jerkoviću.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Raspravu su potaknuli i besplatni udžbenici za učenike od drugog do četvrtog razreda, Izvješće o radu i financijsko izvješće Javne vatrogasne postrojbe Metković za 2017. godinu, kao i Odluka o koeficijentima za obračun plaće službenika i namještenika u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Metkovića.

Sjednicu smo prenosili uživo putem naše Facebook stranice te je možete pogledati ovdje:

Tekst/Foto: Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije