Ostanimo u kontaktu

STIGAO JE DUGOOČEKIVANI DAN

Pozivamo Vas na svečano otvorenje novog fitness centra U-Gym Body Club i restorana ‘Kužina’

Objavljeno prije

Dugoočekivani fitness centar U-Gym Body Club sutra u 17 sati svečano otvara svoja vrata! Nakon prvotne ceremonije svi posjetitelji pozvani su na domjenak u novootvoreni restoran ‘Kužina’.

Prva dva dana fitness centar radit će od 17 do 23 sata, dok će iza toga uobičajeno radno vrijeme biti od 6 do 23 sata, a vikendom od 8 do 22 sata.

Na lokaciji bivše Duhanske stanice u Metkoviću, s radom počinje sadržajan i luksuzno opremljen Ultimate Sports Gym koji će ispuniti očekivanja i onih najzahtjevnijih. Cijene članarine će se kretati od 230 kn do 280 kn uz ugovore te do 350 kn bez ugovora. Cijena za školarce i studente će iznositi 199 kn.

Želite definirati tijelo, biti rekreativac, ili ste se možda odvažili na svoj tek prvi korak u svijet fitnessa bodybuildinga, na usluzi vam stoje treneri s kojima dogovarate termine prilagođene vašim potrebama (097 6244 066 Ivan O.- 099 4052 675 Branimir).

Uz ljubazno i profesionalno osoblje, fizioterapijske masaže te kineziologe i profesore, vrlo brzo stići ćete do željenih rezultata.

Također, tu su moderno opremljene svlačionice, prostorije s tuševima te fresh room s kavom, shakeovima i bogatom linijom proteina, kao i ugodna atmosfera u novootvorenom restoranu ‘Kužina’.

Vidimo se utorak na otvorenju U-Gym Body Cluba i restorana ‘Kužina’!

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO

Poziv na ‘Poduzetničku ćakulu’ u četvrtak u Metkoviću

Objavljeno prije

U sklopu projekta Novim znanjem do uspjeha, Centar za poduzetništvo d.o.o. organizira Poduzetničku ćakulu, događaj kojim će se poduzetnicima približiti aktualne teme iz poduzetništva vezane za pravne aspekte poslovanja, komunikacijske vještine i kanale komunikacija te razradu projektnih ideja i povlačenja bespovratnih sredstava.

Navedene teme predstavit će predavači sa značajnim iskustvom. Osim savjetodavne i stručne podrške, svrha ovog događaja je razmjena informacija, znanja i iskustava, kao i međusobna motivacija i inspiracija.

Poduzetnička ćakula održat će se 24. listopada 2019. godine s početkom u 9 h u prostorijama Učilišta Mijoč, na adresi Kralja Zvonimira 5 u Metkoviću. Molimo sve zainteresirane da se prijave na tel: 020/418-401 ili e-mail: dcp@dcp.hr., najkasnije do 23. listopada 2019. g.

Sudjelovanje na Poduzetničkoj ćakuli je besplatno.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije