Ostanimo u kontaktu

STIGAO JE DUGOOČEKIVANI DAN

Pozivamo Vas na svečano otvorenje novog fitness centra U-Gym Body Club i restorana ‘Kužina’

Objavljeno prije

Dugoočekivani fitness centar U-Gym Body Club sutra u 17 sati svečano otvara svoja vrata! Nakon prvotne ceremonije svi posjetitelji pozvani su na domjenak u novootvoreni restoran ‘Kužina’.

Prva dva dana fitness centar radit će od 17 do 23 sata, dok će iza toga uobičajeno radno vrijeme biti od 6 do 23 sata, a vikendom od 8 do 22 sata.

Na lokaciji bivše Duhanske stanice u Metkoviću, s radom počinje sadržajan i luksuzno opremljen Ultimate Sports Gym koji će ispuniti očekivanja i onih najzahtjevnijih. Cijene članarine će se kretati od 230 kn do 280 kn uz ugovore te do 350 kn bez ugovora. Cijena za školarce i studente će iznositi 199 kn.

Želite definirati tijelo, biti rekreativac, ili ste se možda odvažili na svoj tek prvi korak u svijet fitnessa bodybuildinga, na usluzi vam stoje treneri s kojima dogovarate termine prilagođene vašim potrebama (097 6244 066 Ivan O.- 099 4052 675 Branimir).

Uz ljubazno i profesionalno osoblje, fizioterapijske masaže te kineziologe i profesore, vrlo brzo stići ćete do željenih rezultata.

Također, tu su moderno opremljene svlačionice, prostorije s tuševima te fresh room s kavom, shakeovima i bogatom linijom proteina, kao i ugodna atmosfera u novootvorenom restoranu ‘Kužina’.

Vidimo se utorak na otvorenju U-Gym Body Cluba i restorana ‘Kužina’!

15 GODINA CARPEA

Prijatelji CB Carpe Diem zaželjeli sretan rođendan

Objavljeno prije

Jučer je prosljavljen 15. rođendan Carpe diema, cafe bara i, za neke, prvog malog noćnog kluba koji je spojio mnogo prvih ljubavi, prijateljstava i postao svjedokom prvih poljubaca. Pružio je mladima zabavu i tako urezao u sjećanje one ključne dane mladosti u životu.

Tu su dane provodile mnoge generacije koje su prošle kroz srednju školu, a koje će pamtiti cijeli svoj život, ispijajući kave i smijući se do suza. Prvo hvala Vama Ivica Bačić, koji smo među tim generacijama upoznali toliko dobrih osoba, radnog osoblja, a posebno jednoga kojega ćemo se uvijek rado sjećati. Hvala i Goranu Marušiću – Morenu i Igoru Jakiću, koji se sve ove godine trude da budemo sigurni, kao i mnogim drugima.

Idemo dalje kroz pjesmu i dobru zabavu, jer “Kad starost dođe neću da se kajem, jer sve za pjesmu i za žene dajem.” Carpe diem. Think different.

  Prijatelji Carpea

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije