Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UDRUGA LAĐARA NERETVE

Poziv za obnovu lađa

Objavljeno prije

Maraton lađa, lađe

Upravni odbor Udruge lađara Neretve donio je odluku da će se u rujnu i listopadu vršiti obnova lađa u vlasništvu Udruge.

Pozivaju se sve zainteresirane pravne ili fizičke osobe sa iskustvom obnavljanja plovila (nanošenjem slojeva staklene smole i vune – plastificiranje) da svojom prijavom iskažu zainteresiranost za rad na obnovi lađa.

Rok za prijavu je do 5. rujna 2016. god. Prijave se vrše ISKLJUČIVO na mail tajnik@maraton-ladja.hr.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Prijava mora sadržavati naziv/ime i prezime, te kontakt broj. Na lađama će biti potrebni i stolarski radovi, te je u prijavi potrebno navesti treba li ULN dodatno angažirati stolara.

Sve lađe se mogu pregledati ispred skladišta ULN, kod željezničkog kolodvora u Metkoviću. Nakon prijava održati će se sastanak sa zainteresiranima, nakon čega će svatko dostaviti svoje ponude Upravnom odboru, koji će izabrati najpovoljniju ponudu. Početak radova predviđa se 12.rujna 2016.god.

Za sve ostale upite obratite se na 095/6900-373.

UDRUGA LAĐARA NERETVE
UPRAVNI ODBOR

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije