Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

DUBROVNIK I PLOČE

Poziv na radionicu ‘Google Ads i Google Business Profile za početnike’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira dvodnevne besplatne radionice na temu ‘Google Ads i Google Business Profile za početnike‘.

U današnjem digitalnom svijetu, prisutnost na internetu je neophodna za svaku tvrtku ili obrt koji želi biti uspješan. Google Ads Google Business Profile dva su moćna alata koja vam mogu pomoći da povećate vidljivost svoje tvrtke ili obrta na internetu. Google Ads oglašavanje je odlično za brzo postizanje vidljivosti na internetu, dok je Google Business Profile važan za izgradnju povjerenja i reputacije tvrtke.

Na ovoj dvodnevnoj radionici naučit ćete sve što trebate znati o ovim alatima i kako ih koristiti za postizanje svojih poslovnih ciljeva. Radionice su namijenjene svima koji žele naučiti kako koristiti Google Ads i Google Business Profile za privlačenje novih kupaca i posebno su korisne za tvrtke i obrte koji žele povećati promet na svojoj web stranici, privući nove kupce i poboljšati svoju online prisutnost.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

DUBROVNIK:

Mjesto održavanja radionice: Poduzetnički inkubator Dubrovnik, Vukovarska 16, Dubrovnik
Datumi održavanja radionice: 12. – 13.04.2024. u 09.00 sati
Predviđeno vrijeme trajanja: 5 školskih sati dnevno

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

PLOČE:

Mjesto održavanja radionice: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna Rika 7a, Ploče
Datumi održavanja radionice: 15. – 16.04.2024. u 09.00 sati
Predviđeno vrijeme trajanja: 5 školskih sati dnevno

Program radionica

Predavanje će održati Krešimir Koružnjak, stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Learn with Google.

Broj polaznika je ograničen, a za sudjelovanje se možete prijaviti putem:

GRADSKI PARK METKOVIĆ

Otvoren 11. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko rural’

Objavljeno prije

Foto: Metkovic.hr

U Gradskome parku otvoren je 11. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko rural’.

Nakon nastupa mlađe skupine KUD-a Metković, posjetitelje je pozdravio predsjednik Zajednice braniteljskih zadruga Mijo Vukušić koji je ujedno i otvorio Sajam.

Inače, cilj Sajma je afirmiranje malih proizvođača s ruralnih područja, posebice onih uključenih u ekološku poljoprivrednu proizvodnju te svih onih koji izlažu različite rukotvorine. Sajam organizira Udruga Dobra, Zajednica braniteljskih zadruga te Modrozelena zadruga, a možete ga posjetiti tijekom dana.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije