Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

DVD METKOVIĆ

Poziv na izvanrednu skupštinu društva

Objavljeno prije

dvd-metkovicDVD Metković uputio je poziv na održavanje izvanredne Skupštine društva DVD-a Metković. Skupština će se održati sutra, 01. veljače 2014. (subota), s početkom u 17:00 u prostorijama JVP Metković.

Na dnevnom redu skupštine nalazi se:

  1. Izbor tajnika društva
  2. Izbor člana zapovjedništva
  3. Izbor člana upravnog odbora
  4. Revizija članova i aktiviranje
  5. Razno

.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

INFLACIJA SVE VIŠE UBRZAVA I OBARA REKORDE

Ne gledajte kako se vaša ušteđevina topi! Investirajte je u zlato

Objavljeno prije

Građani naše, ali i drugih zemalja, svakodnevno svjedoče galopiranju inflacije koja sve više ubrzava i obara rekorde. Udar na standard građana sve je veći jer svakim danom poskupljuju energenti, roba široke potrošnje, hrana, usluge… Sa istom količinom novca može se kupiti sve manje.

Inflacija sve više smanjuje kupovnu moć novca pa su najviše pogođeni oni koji novac drže ”u čarapi“ kod kuće ili u banci.  Kamate na oročenu štednju u bankama su gotovo nepostojeće i stopa inflacije ih daleko nadmašuje. Novac se na ovaj način svakodnevno „topi“ i polagano nestaje. Što onda učiniti sa svojom mukotrpno stečenom štednjom?
Mnogi financijski stručnjaci ističu kako najbolju zaštitu imovine od pada vrijednosti predstavlja zlato. U ovakvim nestabilnim okolnostima za njim strelovito raste potražnja. To se događa zbog toga što je zlato investicija odnosno imovina neovisna o društvenim turbulencijama. Rast potražnje za zlatom zabilježen je i u prvom tromjesečju ove godine. Potražnja je bila čak 34% veća od potražnje u istom razdoblju lanjske godine, pokazuju podaci Svjetskog vijeća za zlato.

Auro Domus – Poslovnica Metković, Kralja Zvonimira 3

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U Hrvatskoj, pa i u Metkoviću, također bilježimo veliki porast potražnje za investicijskim zlatom. Potaknuti inflacijom, sve više građana odlučuje dio svoje novčane štednje pretvoriti u zlatnu. Traženo je sve – od raznih zlatnika i  pločica mase 1, 5 ili 10 grama, do poluga teških 100 ili 250 grama. Neki kupci traže i one najveće poluge – od 500 i 1000 grama.

Zlato je sigurna luka u nesigurnim vremenima. Kupnjom fizičkog zlata štiti se vrijednost imovine,  jer, za razliku od novca, zlato uvijek čuva svoju vrijednost. Kupovina zlatnih poluga, pločica i zlatnika, kao i prihod od njihove prodaje nisu oporezivi. Također, zlato je vrlo likvidno – po potrebi ga se vrlo brzo može prodati za gotovinu bilo gdje u svijetu.

GALA HOME 740px

U bilo kojem obliku i neovisno o masi, zlato predstavlja mudru dugoročnu investiciju. Auro Domus je poznati centar zlata i plemenitih metala u čijim poslovnicama diljem Hrvatske možete nabaviti investicijsko zlato. U Metkoviću se ona nalazi na adresi Kralja Zvonimira 3. Tu možete saznati sve što vas zanima o investiranju u zlato te naručiti i kupiti neki od artikala investicijskog zlata. Savjet i informaciju možete zatražiti i na besplatnom broju telefona 0800/7372.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije