Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POZIV NA PROSLAVU

Dvadeset i peta obljetnica akcije ‘Zelena tabla – Male Bare’

Objavljeno prije

zelena-tabla-male-bare

Prošlo je dvadeset i pet godina otkako smo u akciji nazvanoj ‘Zelena tabla – Male bare’, rame uz rame, oslobodili od jugovojske prvu vojarnu u Republici Hrvatskoj te tako došli do oružja koje je promijenilo tijek rata i omogućilo nastavak borbe za slobodu. Dvadeset i pet godina, četvrt stoljeća, više od čitavog života naših suboraca.Poštovani prošlo je 25 godina od ove  presudne akcije za Dalmaciju i Jug Hrvatske. Ovom pozivnicom pozivamo sve one koji su doprinijeli njezinom uspjehu da nam se pridruže u njezinom obilježavanju.

Kako bismo dostojno obilježili taj dan, okupit ćemo se na svečanom postrojavanju dana 14.09.2016. godine u Pločama, na Obali dr. Franje Tuđmana, gdje će se podnijeti svečani prijavak Vrhovnoj zapovjednici OSRH Kolindi Grabar Kitarović.

Okupljanje sudionika Akcije počinje u 16:99 na Trgu kralja Tomislava u Pločama, kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima iz Grada Ploča, gdje ćemo položiti vijence i zapaliti svijeće u spomen svim našim poginulim i umrlim suborcima. Nakon toga, uput ćemo se pod zastavama u stroju na mjesto postrojavanja.

16 sati – Okupljane uzvanika, polaganje vijenaca na Spomenuku hrvatskim braniteljima
Trg kralja Tomislava 10, Ploče

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

18 sati – Svečano postrojavanje, službeni program
Obala Franje Tuđmana (ispred crkve Kraljice Neba i Zemlje)

19 sati – Domjenak

20 sati – Koncert klape Rišpet i pučka fešta

S nadom da ćemo se nakon 25 godina okupiti u što većem broju, veselim se što ćemo se opet susresti.

Udruga veterana IV. GBR DNŽ

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije