Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

GLAZBENA ŠKOLA

Povodom dana škole održan svečani koncert

Objavljeno prije

DSC_0038

U galeriji Gradskog kulturnog središta danas je održan svečani koncert kojeg su povodom proslave dana škole i šeste obljetnice rada kao javne ustanove održali učenici Osnovne glazbene škole Metković.

Tom prilikom prisutnima se obratio ravnatelj škole, Zvonko Knežević, koji se između ostalog u svom govoru zahvalio svim nagrađivanim učenicima i profesorima, te također i roditeljima na ukazanom povjerenju, te kazao da su upravo oni ti zbog kojih je škola opstala u proteklih šest godina. Nagrađivanim učenicima i profesorima Knežević je uručio prigodne poklone, nakon čega su nagrađivani učenici održali svečani koncert.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije