Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
NERA ETWA FEST

JESTE LI GA VIDJELI?

Potraga za nestalim Korčulaninom još bez rezultata

Objavljeno prije

filip-romicAkcija traganja za nestalim 20-godišnjim Korčulaninom, Filipom Romićem koji se prije tri dana udaljio s adrese stanovanja na Korčuli još traje. U potragu je uključena policija, pomorska policija Dubrovnik s Lučkom kapetanijom, HGSS i vatrogasci.

Nestali mladić ima crnu kosu, kestenjaste oči, visok je 182 centimetra i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imao plavi džemper s crvenim rubom, traperice ili crni dres te smeđe gležnjače.

Pozivaju se svi građani koji imaju podatke o nestanku spomenute osobe ili su ju negdje vidjeli da nazovu na broj 192, o tome izvjeste najbližu policijsku postaju ili podatke dostave na e-mail adresu nestali@nestali.hr.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

ŠTO KAŽE ZAKON?

Zbog neprilagođene brzine pao s električnog romobila i zadobio teške tjelesne ozljede

Vozač je uslijed pada zadobio teške tjelesne te je, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu

Objavljeno prije

Foto ilustracija

Tijekom poslijepodnevnih sati jučer, 11. srpnja, u mjestu Slano, došlo je do prometne nesreće koja je za posljedicu imala teško stradavanje 20-godišnjeg državljanina Sjeverne Makedonije.

Do prometne nesreće je došlo kada je 20-godišnjak, upravljajući osobnim prijevoznim sredstvom – električnim romobilom, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem romobila i pao na kolnik.

Uslijed pada vozač je zadobio teške tjelesne ozljede te je, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

ŠTO KAŽE ZAKON?

Električne romobile ne smiju voziti djeca mlađa od 14 godina!

Na električnom romobilu smije se prevoziti samo osoba koja s njim upravlja i pri tom mora na glavi nositi zaštitnu kacigu.

RENT-A-CAR M 740

Dužni su se kretati biciklističkom stazom ili biciklističkom trakom u smjeru kretanja, a u slučajevima da biciklistička staza ili traka ne postoje, mogu se kretati površinama namijenjenim za kretanje pješaka te zonama smirenog promet, a iznimno dionicama županijskih, lokalnih i nerazvrstanih cesta na kojima je brzina kretanja ograničena na 50 km/h ili manje i gdje je to dopušteno prometnim znakom krećući se što bliže desnom rubu kolnika.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije