Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

PROJEKT VRIJEDAN 3.749.692 KN

Potpisan ugovor za izgradnju kanalizacijske i vodovodne mreže u naselju Prud

Objavljeno prije

Prud - panorama

U sklopu Programa ruralnog razvoja u Splitu je potpisan ugovor za izgradnju kanalizacijske i vodovodne mreže u naselju Prud vrijedan 3.749.692 kune.

Predviđena je izgradnja podzemne crpne stanice, tlačnog i vodoopskrbnog cjevovoda i fekalnih kolektora. Ugovor je jedan od 18 ugovora, vrijednih ukupno 71 milijun kuna, potpisanih na sastanku komunalnih društava iz Splitsko-dalmatinske, Dubrovačko-neretvanske, Zadarske i Šibensko-kninske županije s Agencijom za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju koja djeluje pri Ministarstvu poljoprivrede, a potpisivanju su nazožili voditelj projekta Mario Bukmir i direktor Metkovića d.o.o. Matko Jerković.

Svi ugovoreni projekti, pa tako i Projekt izgradnje kanalizacijske i vodovodne mreže u Prudu, u stopostotom se iznosu financiraju putem mjere 7.2.1. Programa ruralnog razvoja prema kojoj se 85% troškova financira preku EU fonda, a 15% troškova pokriva Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije