Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PONOVO PUŠTEN PLIN U INDUSTRIJSKOJ

Grad Metković Platanusu garantira za Industrijsku ulicu

Objavljeno prije

Industrijska

U razgovoru sa gospodinom Srećkom Trojanovićem, vlasnikom tvrtke Platanus d.o.o.  iz Trstena, koja vrši distribuciju plina za dio Industrijske ulice u Metkoviću, saznajemo da je Grad Metković dostavio e-mail-om garanciju kojom garantira plaćanje spornog plina koji je utrošen za grijanje isparivača (kotla).

Podsjećamo, jučer je zbog nesigurnosti naplate, Platanus d.o.o. prekinuo distribuciju, te je na taj način izazvao burnu reakciju stanara, koji su ostali bez ovog njima neophodnog energenta.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ovo hvale vrijedno uključivanje vodstva Grada Metkovića u rješavanje gorućeg problema stanara dijela Industrijske ulice malo će smiriti uzavrele strasti, jer bi u protivnom, kako su najavili, stanari blokirali promet u gradu Metkoviću.

Grad će sa stanarima pokušati iznaći rješenje naplate, a ukoliko se ne postigne dogovor, Grad stoji sa svojom garancijom.

Epilog je slijedeći, na zadovoljstvo stanara Inustrijske ponovo je pušten plin, a kako će se doći do konačnog rješenja, pokušat ćemo prvi saznati i pravovremeno vas izvjestiti, pratite portal Metkovic NEWs.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije