Ostanimo u kontaktu

40. GODIŠNJICA MATURE

Ponovno se okupila 21. generacija Gimnazije Metković

Objavljeno prije

obljetnica mature - 003

U petak, 10. kolovoza, u Hotelu Narona se okupila 21. generacija učenika Gimnazije Metković kako bi proslavili 40. godišnjicu mature.

Davne 1978. godine gimnaziju je završilo 88 maturanata, a u petak ih se okupilo 41. Bili su zadnja generacija prije tzv. Šuvarovoj reformi školstva u bivšoj državi, a njohovi razrednici bili su Nada Gnječ (4.a) koja im se pridružila na proslavi, Martin Glamuzina (4.b) i Srebrenka Parun (4.c).

Dvoje kolega iz generacije preminulo je, Nora Musulun i Goran Rajković, te su im na grobove položili cvijeće.

Okupljeni su se prigodno slikali pokraj zidića Gradskog parka, nakon čega se nastavila zabava s prisjećanjima na školske dane.

Foto: Foto studio Veraja

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije