Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

POVODOM SVIH SVETIH I DUŠNOG DANA

Položeni vijenci i zapaljene svijeće u spomen na poginule branitelje u Domovinskom ratu iz Grada Metkovića

Objavljeno prije

Blagdan Svih svetih, 1. studenoga u Metkoviću se obilježava i kao Spomendan na hrvatske branitelje iz Metkovića poginule u Domovinskome ratu.

Tim povodom jutros su položeni vijenci i zapaljene svijeće na Gradskom groblju sv. Ivana Nepomuka te pred Spomenikom poginulim braniteljima na Velikoj rivi. Na Gradskom groblju sv. Ivana Nepomuka molitvu odrješenja predvodio je fra Darijo Sinković, a potom su predstavnici Grada Metkovića, političkih stranaka, policije, vatrogasaca i udruga proizašlih iz Domovinskoga rata pred Središnjim križem položili vijence i zapalili svijeće. To su učinili i pred Spomenikom hrvatskim braniteljima iz Metkovića poginulima u Domovinskome ratu.

Obilježavanje Spomendana na hrvatske branitelje iz Metkovića poginule u Domovinskome ratu nastavlja se u 18 sati misom zadušnicom u crkvi sv. Ilije te prigodnim programom u Gradskome kulturnom središtu u 19 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ADVENT U METKOVIĆU

Dišpet Caffe&Rest poziva na blagdansku čaroliju, u ‘Božićni grad’!

Objavljeno prije

Centar ovog Adventa će zasigurno biti ‘Božićni grad‘, blagdanska čarolija koju je svojim posjetiteljima pripremio Dišpet Caffe & Rest.

Uz provjereno dobar štimung, za koji je ovog Adventa zadužen Zlatko Volarević – Dilajla, te još bolju spizu, pa kuhano vino i kuhani gin, te pokoju fritulicu… te bomba specijalitet ‘Sarma To Go‘, jel da, već vam rastu zazubice a još nismo spomenuli ni kobasice te pregršt zimskih delicija… vrhunski riblji i mesni meni… sve to sa sa zadovoljstvom ovog Adventa najavljuje Dišpet Caffe & Rest u svom ‘Božićnom gradu’.

Božićni grad sa radom starta danas, 4. prosinca, a domaćini pozivaju da nazdravimo uz dobru kapljicu i muziku uživo, da s veseljem zakoračimo u ovo čarobno predbožićno vrijeme.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Rezervirajte na vrijeme svoj, božićni domjenak, il’ organizirajte obiteljska druženja, rođendane, krstitke… za sve informacije na raspolaganju vam je ljubazno osoblje na boj mobitela +385 91 605 49 35. Pretvorimo ovo blagdansko vrijeme u čaroliju ‘Božićnog grada’ u Dišpet Caffe & Rest.

Ovaj vikend smo za Vas pripremili zanimljive menie po promo cijenama..

RIBLJI MENI 120,00 kn

  • Salata od hobotnice
  • Odrezak tune s blitvom
  • Desert
  • Časa vina po izboru 🥂🍷

MESNI MENI 110,00 kn

  • Pršut, sir
  • Punjena vješalica s prilogom
  • Desret
  • Časa vina po izboru 🥂🍷

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije