Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POVODOM SVIH SVETIH I DUŠNOG DANA

Položeni vijenci i zapaljene svijeće u spomen na poginule branitelje u Domovinskom ratu iz Grada Metkovića

Objavljeno prije

Blagdan Svih svetih, 1. studenoga u Metkoviću se obilježava i kao Spomendan na hrvatske branitelje iz Metkovića poginule u Domovinskome ratu.

Tim povodom jutros su položeni vijenci i zapaljene svijeće na Gradskom groblju sv. Ivana Nepomuka te pred Spomenikom poginulim braniteljima na Velikoj rivi. Na Gradskom groblju sv. Ivana Nepomuka molitvu odrješenja predvodio je fra Darijo Sinković, a potom su predstavnici Grada Metkovića, političkih stranaka, policije, vatrogasaca i udruga proizašlih iz Domovinskoga rata pred Središnjim križem položili vijence i zapalili svijeće. To su učinili i pred Spomenikom hrvatskim braniteljima iz Metkovića poginulima u Domovinskome ratu.

Obilježavanje Spomendana na hrvatske branitelje iz Metkovića poginule u Domovinskome ratu nastavlja se u 18 sati misom zadušnicom u crkvi sv. Ilije te prigodnim programom u Gradskome kulturnom središtu u 19 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

MEĐUNARODNI VOLONTERSKI PROJEKT

Frama Metković i ove godine organizira “72 sata bez  kompromisa”

Objavljeno prije

“72 sata bez  kompromisa” međunarodni je volonterski projekt koji animira mlade i promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. Projekt se provodi u deset europskih zemalja, u Hrvatskoj se održava od 13.-16. listopada u 16 gradova među kojima je i Metković. Projekt organizira Frama Metković uspješno već petu jubilarnu godinu.

Kako bi što više ljudi prepoznalo važnost ovog projekta te odlučilo sudjelovati dodajemo link na članak gdje ukratko možete saznati o čemu je riječ te gdje i kako se prijaviti.

Za još više informacija o samom projektu i prijavama možete pogledati na sljedećem linku:  https://72sata.hr/

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Link za prijave : http://prijava.72sata.hr/72sata/prijava_volontera

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije