Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

IN MEMORIAM

Položeni vijenci i upaljene svijeće povodom Europskog Dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima

Objavljeno prije

Povodom Europskog Dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima, žrtvama je molitvom Odrješenja, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odana počast na Gradskome groblju sv. Ivana pred spomen-pločom Metkovcima i drugim hrvatskim domoljubima koji su strijeljani od komunističke vlasti na tome mjestu u studenome 1944., pred Spomenikom  poginulim Hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu na Trgu kralja Tomislava i kod spomenika žrtvama fašističkog režima u Gradskom parku.

Počast su odali predstavnici Grada Metkovića, političkih stranaka, djelatnici Policijske postaje Metković, Javne vatrogasne postrojbe Metković i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Metković, te predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata i gradskih institucija.

Sveznalica 7400xXpx

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Održane radionice ‘Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije održao je seriju besplatnih predavanja na temu Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?

Predavanja su održana u Pločama, Veloj Luci te u Dubrovniku. Predavanje organizirano u Veloj Luci održano je u suradnji sa Poduzetničkim inkubatorom Vela Luka.

Sveznalica 7400xXpx

Na predavanjima je Leo Gamboc, snimatelj, editor i manager Youtube kanala Log House polaznicima približio polaznicima:

∞ Koje su mogućnosti YouTube-a?

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

∞ Kako zaraditi objavama videa?

∞ Kako funkcionira algoritam i kako mu se prilagoditi?

∞ a sve to, uz konkretne primjere i studiju slučaja uspješnog youtube kanala

Predavanja su organizirana s ciljem poticanja pozitivne poduzetničke klime na području županije, a Centar za poduzetništvo stoji na raspolaganju poduzetnicima vezano za praćenje u procesu razvoja koncepta njihovog poslovanja.

Pozivamo Vas da se prijavite za primanje obavijesti o planiranim radionicama i otvorenim natječajima prijavom na poveznici. Također, na raspolaganju smo za informiranje i savjetovanje putem telefona 020/418-401, maila czp@czp.hr ili osobno na adresi Vukovarska 16, 4.kat.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije