Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

PP METKOVIĆ

Policijski službenici održali edukativno predavanje u Dječjem vrtiću Služavki Malog Isusa u Metkoviću

Objavljeno prije

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Policijski službenici Policijske postaje Metković su u petak, 31. svibnja, posjetili dječji vrtić časnih sestara – Služavki Malog Isusa u Metkoviću i, na djeci zanimljiv i prihvatljiv način, održali predavanje na temu sigurnog sudjelovanja u prometu.

Kroz druženje s policijom djeca su saznala puno korisnih informacija o ponašanju u prometu s naglaskom na sigurno prelaženje ceste, kretanje pješačkim prijelazima, ponašanju na semaforima, regulaciji prometa od strane policijskih službenika i važnosti korištenja sigurnosnih sjedalica u vozilima.

Djeci su pojašnjene potencijalno opasne situacije, a prilikom posjeta imala su priliku vidjeti i vozilo prometne policije koje se koristi prilikom nadzora prometa i očevida prometnih nesreća, kao i uređaje koji se tom prilikom koriste.

Na kraju druženja dječica su na poklon dobila prometne bojanke i slikovnice, a policijski službenici crteže koje su im djeca u znak zahvalnosti osobno nacrtala.

RADOVI NA VODOOPSKRBNOJ MREŽI

Dio desne strane grada kroz jutro bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u ulicama: Kneza Trpimira, Mileževac i Jerkovačka, da će u petak, 18.6.2021. od 8:30 do 9:30 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Iz Gradskog vodovoda korisnike mole za razumijevanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije