Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

3. MEMORIJAL ŠIMO ĐAMIĆ – VUKOVAR 1991.-2021.

Policajci odmjerili snage, među najspremnijima Pruđanin Petar Volarević

Objavljeno prije

Foto: Ines Milanković / HRT

U petak je po treći put održano natjecanje policijskih službenica i službenika Ministarstva unutarnjih poslova, pod nazivom 3. Memorijal „Šimo Đamić – Štit Domovine – Vukovar 1991.-2021.“. Na zahtjevnom natjecanju u dužini od 35 km – po srijemskim šumama i poljskim putevima – 66 natjecatelja odradilo je složene vojno-policijske zadaće. Na svojoj ruti obišli su mjesta stradavanja iz Domovinskog rata.

Utrka je završila podno simbola zajedništva, a prvi je na cilj stigao Krešimir Šimić, zapovjednik interventnog voda IJP Slavonski Brod.

Odlično drugo mjesto na ovom zahtjevnom natjecanju osvojio je pripadnik Interventne jedinice policije PU dubrovačko-neretvanske Petar Volarević iz Pruda. Vrijedi napomenuti da je Petar je bio drugi na 1. Memorijalu 2019. godine. Treći je bio Luka Špehar iz Interventne jedinice policije Zlatar.

Ovom je utrkom, uoči 30. obljetnice bitke za Vukovar, odana počast svim hrvatskim policajcima koji su sudjelovali u stvaranju slobodne Hrvatske.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Foto/video: Ines Milanković / HRT

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Prijavite se na besplatnu radionicu ‘Kako postati poduzetnik’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s  Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu “Kako postati poduzetnik” koja će se održati u 09.02.2023., s početkom u 10.00 sati u Poduzetničkom inkubatoru Ploče.

Radionica se održava za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje HZZ-a. Budući da većina početnika ne raspolaže osnovnim informacijama o poduzetništvu, cilj radionice je i toj skupini omogućiti besplatne informacije i savjete iz sfere poduzetništva.

Polaznici će na radionici imati priliku dobiti informacije vezane za osnivanje pravnog subjekta, informacije o poreznim i računovodstvenim obvezama poduzetnika, dostupnim edukacijama, aktualnim natječajima za bespovratna sredstva i poduzetničkim kreditima s povoljnim i subvencioniranim kamatnim stopama.

Predstavnik HZZ-a će prezentirati mjere za samozapošljavanje i zapošljavanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna Rika 7a, Ploče

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije