Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

POLICIJSKA POSTAJA METKOVIĆ

Policajci informirali građane o borbi protiv ovisnosti

Objavljeno prije

Mjesec borbe protiv ovisnosti, PP Metković 1

Službenici PP Metković danas su na Trgu kralja Tomislava postavili info pult kojim su građane informirali o borbi protiv ovisnosti.

Mjesec borbe protiv ovisnosti obilježava se od 15. studenog do 15. prosinca te je info pult jedna od aktivnosti kojim se građanima želi ukazati na problem zlouporabe svih oblika i sredstava ovisnosti.

Policijski službenici su, uz razgovor s građanima, predstavili opremu za mjerenje brzine vožnje, opremu za za otkrivanje droga i alkoholiziranosti, te su dijelili informativne i promidžbene knjižice vezane uz ovu probematiku.

Više informacija o Mjesecu borbe protiv ovisnosi možete pronaći ovdje.

Marija Jeramaz

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije